Szerintetek melyik a legjobb méregtelenítő tea? Elkezdtem fogyózni, tartom is diétát, de eddig sajna semmi eredmény. Arra gondoltam, h először méregtelenítenem kéne, nem? Ajánlatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 21:00
11/26 anonim válasza:
Női magazinokat linkelni fogyás témában... :D :D :D
12/26 anonim válasza:
Mindent hülyeséget kipróbáltál, azt látom. Olvasni, írni sajnos nem tanultál meg. Legközelebb rakjál írásjeleket, és ne legyen ekkora pofád a semmire. Femina.hu, Wellnesscafé, hát komolyan mondom, leborulok a forrásaid előtt :D
Pedig már meg akartam dicsérni, milyen szép név is a Kála.
13/26 anonim válasza:
női magazin ugyanis ha nektek fiúk nem tünt volna fel ez itt egy olyan női kérdés hát s@ggfejek vagytok azt meg kell hagyni
14/26 anonim válasza:
kovi bá neked hiányod van vagy tényleg miért itt éled ki magad az ilyen kérdéseknél?:D
15/26 anonim válasza:
Szomorú hogy nincs jobb dolguk ezeknek
16/26 anonim válasza:
Kovi Bá éppen csak beírtam google amit sokan még megtehetnének de hát akkor nem lenne ez az oldal és amit kidobott egyből a méregtelenítésre ill.fogyásra belinkeltem na és akkor mi van?Te mit tudsz a témáról ha neked ekkora a p@fád???Vagy ha nem tudsz semmit minek írsz egyáltalán ide???
Senki nem kiváncsi RÁD!!!
17/26 anonim válasza:
A Kovi nem jobb mint a Kála :D :D :D
19/26 A kérdező kommentje:
Na jólvan gyerekek ne veszekedjetek:)Amúgy a Mecsek fogyi teát iszom,de nem hogy egy picit meghajtana,inkább szenvedek a klotyón....Akkor zöld tea? És mi a helyzet a szűz teával?
2012. júl. 16. 08:37
20/26 A kérdező kommentje:
Vagy ne is teázzak?
2012. júl. 16. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!