Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyasztószerekkel kapcsolatba...

Fogyasztószerekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
AKI A FITNESSNEK ÉL,(ÉS NEM FEKSZIK NEKI A TÉMA) ANNAK A VÉLEMÉNYÉRE NEM VAGYOK KIVÁNCSI! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 27. 11:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, mindegyik bevizsgált cucc, csak nem mindenkire ugyanúgy hatnak. Egy teljes vérképet ha megnézel, és a vese- és májfunkcióra fókuszálsz, észreveszed rögtön, hogy nézd már, mi ez a kis csillag itt, pedig nem is iszok és csak 25 vagyok, nahát!
2012. jún. 27. 14:46
 12/21 anonim válasza:
Hello! Én a Perfect Six-et szedem már 3 hete ami igazából nem fogyasztószer, hanem étvágycsökkentő. Nekem teljesen bevált, kevesebbet eszek és már fogjuk rá, hogy látható eredménye is van. De persze ehhez nagy akaraterő is kell. És hozzáteszem, hogy nem szintetikus (mielőtt lehúznának) hanem növényi eredetű, szóval még a vérnyomásomat sem babrálja meg... Csak ajánlani tudom, mert régen szedtem mást is eredménytelenül!
2012. jún. 27. 14:47
 13/21 Robi.88. ***** válasza:
DE egy fogyokura nem évekig tart, anynira meg nem káros h 6-8 hét alatt maradando kárt tegyen, egy elhizott ember sokkal hamarabb lesz beteg mint egy vékony aki par honapig szed ilyen kiegeket.
2012. jún. 27. 14:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát ha csak fogyókúrának tekinted, akkor kár belekezdeni, mert a fogyásba beleszámoltad a szerek hatását. Abbahagyod a s szedést és vissza is jön. Megjegyzem, a krómot tartalmazó készítmények 1 hó alatt már látható eredményt produkálnak a májfunkción.
2012. jún. 27. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha életmódváltásnak tekinted és elkezdesz mozogni. Ha mozogsz és kicsit odafigyelsz az étkezésre, jönni fog az eredmény, nem kellenek ehhez csodaszerek. Akikkel ezeket reklámozzák, nem ettől a sok szutyoktól, hanem hosszú évek munkájától néznek ki úgy, ahogy.
2012. jún. 27. 14:58
 16/21 Robi.88. ***** válasza:
Még jo h abbahagyod mivel rajuk van irva h egy kura 6-8 hét... és érdekes nem jon vissza utana :D amugy aki ilyen okossagokat irkal annak van tapasztalata vagy csak vmi ismerose meselte neki aki már látott iylen embert:D:D általában akkor jon vissza ha hirtelen ujra neki allsz zabalni és nem mozogsz rendesen mint fogyokura alatt. A legjobb megoldas téynleg az lenne ha már el sem hiznank megfelelo életmod egészséges taplalkozas, de az emberek 90%a nem iylen és azonnal eredményt akar...
2012. jún. 27. 15:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Persze, az alapvető emberi természettel van a baj, egyből hirtelen akar mindent és ne kelljen érte tenni semmit. Hozzászokik és aztán ennyi, megint kezdődik elölről. Vége a 6 hetes kúrának, de vesz egy újabbat és újabbat, mert így könnyebb, és úgy már bizony messze van az egészségestől, eleve amihez meghatározott szedési időt adnak meg, már nem lehet valami egészséges.
2012. jún. 27. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:

én egyszer pár éve " zsírégető" ananásztablettát próbáltam, de csak annyi volt a hatása hogy 6000 forinttal rövidebb lettem. Ja még egyszer egy teát is kipróbáltam de olyan hasmenésem volt tőle (feltehetőleg ez volt a célja ) fájt tőle már mindenem ott hátul.

Na azóta nem szedek be semmit.

2012. jún. 27. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha így szeretnék lefogyni akkor tartsátok tiszteletben. En tiszteletben tartom, a baj csak ott van, hogy igy nem lehet. Ha megis lehet, akkor az csak addig tart amig szeded a bogyot.

ma 14:38 leirta a lenyeget. Annyit meg hozza tennek, hogy a masik osszetevo, ami szinte mindegyik csodabogyoban benne van az a coffein minden mennyisegben. Sot, sok egzotikus nevu izet fogsz olvasni a doboz oldalan es az is nem mas mint coffein. Ezert keszulsz ki tole es nem erted miert nem alszol.

En szedtem a zantrex 3 nevu szert. De mellette fizikai munkat vegeztem es fogytam 3 nadrag meretet. Persze a zantrex szedese utan mindig enni kellett, de elofordult hogy bevettem de nem ettem es ugy kikeszultem, hogy vezetni sem birtam. Lealltam egy parkoloban es csak fekudtem a kocsiban. Neha kinyitottam az ajtot es kihanytam a betonra... Egyebkent pedig egyfolytaban porogtem, mint aki exet szedett vagy ilyesmi. Persze mikor feljott a 3 szammal kisebb gatya ram akkor boldog voltam, de igazabol ugyanolyan puha es plottyedt maradtam mint elotte, csak a merleg mutatott kevesebbet.

aztan teltek az evek es immar irodai ulo munka mellett ujra elkezdtem szedni a zantrexet. Egy dekat nem fogytam, es hiaba ettem a bogyo beszedese utan, ugyanolyan rosszul voltam, izzadtam, remegtem, sportolni sem volt kedvem szoval semmit nem fogytam csak szetcsesztem a testem meg az idegeim.

A zantrex ota meg vagy 4 masik csodabogyot kiprobaltam az evek alatt, mar nem emlexem mi volt a nevuk, de egyik sem hatott.

azota rajottem, hogy ezek a szerek nem hasznalnak. Ha megis, akkor csak ideig oraig, de a mellekhatasok miatt ha fizetnenek sem szednek mar be semmit.

Amugy van egy PDF doksim, ami jol kivesezi a fogyasztoszereket ugy altalaban (osszetevojuket, mukodesuket stb), ha erdekel atkuldom, de angolul van.

2012. jún. 27. 19:45
 20/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lassan 2hete, hogy rendeltem egy fogyasztószert, eredményt tapasztaltam és az pozitív.Konkrétan 4.5kiló ment le rólam, fantasztikus. Most rendelek egy másik fajtát, így a szervezetem se lesz ki, és a tapasztalatom csak több lesz! Köszönöm az eddigi hozzászólásokat nektek!

2012. júl. 10. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!