Fogyasztószerekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
én egyszer pár éve " zsírégető" ananásztablettát próbáltam, de csak annyi volt a hatása hogy 6000 forinttal rövidebb lettem. Ja még egyszer egy teát is kipróbáltam de olyan hasmenésem volt tőle (feltehetőleg ez volt a célja ) fájt tőle már mindenem ott hátul.
Na azóta nem szedek be semmit.
Ha így szeretnék lefogyni akkor tartsátok tiszteletben. En tiszteletben tartom, a baj csak ott van, hogy igy nem lehet. Ha megis lehet, akkor az csak addig tart amig szeded a bogyot.
ma 14:38 leirta a lenyeget. Annyit meg hozza tennek, hogy a masik osszetevo, ami szinte mindegyik csodabogyoban benne van az a coffein minden mennyisegben. Sot, sok egzotikus nevu izet fogsz olvasni a doboz oldalan es az is nem mas mint coffein. Ezert keszulsz ki tole es nem erted miert nem alszol.
En szedtem a zantrex 3 nevu szert. De mellette fizikai munkat vegeztem es fogytam 3 nadrag meretet. Persze a zantrex szedese utan mindig enni kellett, de elofordult hogy bevettem de nem ettem es ugy kikeszultem, hogy vezetni sem birtam. Lealltam egy parkoloban es csak fekudtem a kocsiban. Neha kinyitottam az ajtot es kihanytam a betonra... Egyebkent pedig egyfolytaban porogtem, mint aki exet szedett vagy ilyesmi. Persze mikor feljott a 3 szammal kisebb gatya ram akkor boldog voltam, de igazabol ugyanolyan puha es plottyedt maradtam mint elotte, csak a merleg mutatott kevesebbet.
aztan teltek az evek es immar irodai ulo munka mellett ujra elkezdtem szedni a zantrexet. Egy dekat nem fogytam, es hiaba ettem a bogyo beszedese utan, ugyanolyan rosszul voltam, izzadtam, remegtem, sportolni sem volt kedvem szoval semmit nem fogytam csak szetcsesztem a testem meg az idegeim.
A zantrex ota meg vagy 4 masik csodabogyot kiprobaltam az evek alatt, mar nem emlexem mi volt a nevuk, de egyik sem hatott.
azota rajottem, hogy ezek a szerek nem hasznalnak. Ha megis, akkor csak ideig oraig, de a mellekhatasok miatt ha fizetnenek sem szednek mar be semmit.
Amugy van egy PDF doksim, ami jol kivesezi a fogyasztoszereket ugy altalaban (osszetevojuket, mukodesuket stb), ha erdekel atkuldom, de angolul van.
Sziasztok!
Lassan 2hete, hogy rendeltem egy fogyasztószert, eredményt tapasztaltam és az pozitív.Konkrétan 4.5kiló ment le rólam, fantasztikus. Most rendelek egy másik fajtát, így a szervezetem se lesz ki, és a tapasztalatom csak több lesz! Köszönöm az eddigi hozzászólásokat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!