Fogyasztószerekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Szia!
Mikor még ott volt a tojáshéj a fenekemen és nem tudtam, hogy a legegészségesebb és legeredményesebb módszer a fogyáshoz akkor szedtem egy metabol nevezetű valamit. Természetesen benyeltem, hogy nem kell mozogni meg diéta se kell...hát nem történt semmi csak a pénztárcám lett vékonyabb. Nagyon drága tanulópénz volt.
Nekem ez a tapasztalatom. Természetesen am már nem dőlök be ilyesmiknek.
Az a baj ezekkel a szerekkel, hogy a lehetséges mellékhatásokat elfelejtik megemlíteni és természetesnek, egészségesnek vannak feltüntetve. A krómtartalmúak valóban csökkentik az éhségérzetet és a szénhidrátok iránti vágyat, valóban szabályozzák az inzulinszintet, de a májfunkciód egy hónap alatt olyan tőle, mint egy idült alkoholistának.
Amelyikben nincs króm, hanem valami hormontermelést serkentő anyag van benne, attól meg szétvet az ideg egész nap és rosszul alszol tőle.
Amelyikben hidroxikarbonsav, L-karnitin, taurin, guarana, stb. van, az meg önmagában semmit sem ér, csak mozgással kombinálva, de attól meg amúgy is fogynál, azért érzed, hogy a szer hatásos, valóságban meg sose derül ki.
Ezek saját tapasztalatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!