Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyasztószerekkel kapcsolatba...

Fogyasztószerekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
AKI A FITNESSNEK ÉL,(ÉS NEM FEKSZIK NEKI A TÉMA) ANNAK A VÉLEMÉNYÉRE NEM VAGYOK KIVÁNCSI! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 27. 11:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Tényleg csak olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi aki szedi is, és nem a "te hülye kövér, emel fel a pics@dat, és húzzál a konditerembe, és ne zabálj egész nap,és társai". Erre nem vagyok kíváncsi. Ha így szeretnék lefogyni akkor tartsátok tiszteletben. Én sem szólok bele, hogy ki-és mit csináljon! Köszönöm!
2012. jún. 27. 11:10
 2/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor még ott volt a tojáshéj a fenekemen és nem tudtam, hogy a legegészségesebb és legeredményesebb módszer a fogyáshoz akkor szedtem egy metabol nevezetű valamit. Természetesen benyeltem, hogy nem kell mozogni meg diéta se kell...hát nem történt semmi csak a pénztárcám lett vékonyabb. Nagyon drága tanulópénz volt.

Nekem ez a tapasztalatom. Természetesen am már nem dőlök be ilyesmiknek.

2012. jún. 27. 11:13
 3/21 Robi.88. ***** válasza:
Sztem a fitnesses szerek mukodnek vagyis segitenek:)
2012. jún. 27. 11:17
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van, de attól függetlenül el szeretnék kezdeni szedni valamelyiket, csak azért mert ebből kell majd egy beadandó dolgozatot adnom, és szeretnék én is tapasztalni valamit! Köszönöm!
2012. jún. 27. 11:20
 5/21 Robi.88. ***** válasza:

Ezen az oldalon rengeteg cikk stb van ahonnan sok sok infot otletet szedhetsz

[link]

a termekek meg konkrétan itt vannak:

[link] termekek_list.htm4?szulo=37

2012. jún. 27. 11:23
 6/21 anonim ***** válasza:
nekem az a tapasztalatol h szedtem,de semmi változás nem történt!
2012. jún. 27. 11:26
 7/21 A kérdező kommentje:
És melyiket használtad, amelyik nem jött be? És hányszor szedted? Sikerült amúgy fogynod valamit? Köszönöm
2012. jún. 27. 11:31
 8/21 Robi.88. ***** válasza:
ebbol is rengeteg féle van meg alapbol h szedsz vmit az nem ér semmit ez csak segit ugy képzeld el mintha el kéne tolnod egy kocsit amit egyedul is elbirsz tolni de egy 20 kilos srác segit neked akkor konnyebben megy, viszont ha o szenved vele akkor a budos életben sem fogja megmozditani:D egyutt már hatekonyabb:)
2012. jún. 27. 11:31
 9/21 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel a szerekkel, hogy a lehetséges mellékhatásokat elfelejtik megemlíteni és természetesnek, egészségesnek vannak feltüntetve. A krómtartalmúak valóban csökkentik az éhségérzetet és a szénhidrátok iránti vágyat, valóban szabályozzák az inzulinszintet, de a májfunkciód egy hónap alatt olyan tőle, mint egy idült alkoholistának.

Amelyikben nincs króm, hanem valami hormontermelést serkentő anyag van benne, attól meg szétvet az ideg egész nap és rosszul alszol tőle.

Amelyikben hidroxikarbonsav, L-karnitin, taurin, guarana, stb. van, az meg önmagában semmit sem ér, csak mozgással kombinálva, de attól meg amúgy is fogynál, azért érzed, hogy a szer hatásos, valóságban meg sose derül ki.

Ezek saját tapasztalatok voltak.

2012. jún. 27. 14:38
 10/21 Robi.88. ***** válasza:
Én szedtem és szedek is ilyet és kb semmi bajom sem volt tőle...Bevizsgált cuccok boltba lehet kapni oket, ez a minden káros stb szemléletet meg már tul lehetne lépni.
2012. jún. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!