Sibutraminet (kék-fehér kapszulát) rendeltem de semmit nem használ. Ilyenkor mit csináljak?
Pedig igaza van az elsonek!!
Arra van eszed hogy veszel kamu bogyokat ,amik semmit sem ernek mert ahhoz is lusta vagy hogy felemeld a hatsod es sportolj,egeszsegesen elj
ha erre eletkeptelen vagy akkor maradj kover
Szia!
Sibutramine nem igen jó, szinte semmi hatása nincsen neki, sajnos! :( Ez a genesis sibutraminet nem próbáltam, de hallottam róla, hogy drága és csak 100szemet lehet kapni ez ilyen tégelyes kiszerelésben kapható, és ha nem használ akkor minek rendelje meg az ember? Azért, hogy kidobja a végén? A slimexet próbáltad már amúgy?
hagyjuk már ezt a rossz genetikáról szóló rossz szöveget...
mi az a bármi, amit csinálsz?
adataid (kor/nem/kg/cm/testzsírszázalékod MÉRVE, nem számolva)? kép esetleg? aktivitásod (ülő vagy állómunka?? mit,mennyit és mikor eszel?mióta diétázol? mennyi a naponta bevitt energia? mit, mennyit és milyen intenzitással sportolsz? mióta sportolsz? mennyi a naponta elhasznált energia?
Sziasztok!
Nem akarok beleavatkozni, de nem olyan biztos, hogy olyan könnyű egy kövérembernek leadni hipp-hopp X kilót! Nálunk a párom szenved a túlsúllyal gyerekkora óta. A családban náluk mindenki ilyen kövér. Ha 1hétig oda figyel a kajálásra akkor lemegy max 1kiló ami tök jó, de ha 1nap (vasárnap) eszik a családdal bizony vissza megy neki az 1hetes szenvedett mínusz kilója pluszra! Egy a baj vele is, hogy egésznap kocsiban ül, mert olyan a munkája! Reggeltől estig dolgozik, és szinte csak hétvégén tud mozogni! Tehát, nem egyszerű! Nem lustaságon alapszik feltétlenül, hogy ki hogy ,és miért úgy néz ki ahogy kinéz! Aki kövér, van annyi pénze, meg SZABAD IDEJE, a munka mellett, az igen menjen és mozogjon, én is így gondolom, de akinek a munkája olyan, hogy nincs mellette egy perc szabadideje annak diéta, és ha nem hatásos, akkor próbáljon meg más megoldást találni ami számára hasznos! Mindenki eltudja dönteni, hogy jó e amit csinál vagy sem!
Ágota
Te vagy a paraszt kerdezo mert a genetikara fogod a koverseget es a lustasagodat.
Szanalmas , hogy a koverek igy bujnak ki a sport es az egeszseges eletmod alol.
Kedves Ágota!
ha a párod hétvégén nem zabálna, nem mennének vissza a kilók...egész napos kocsiban ücsörgés után napi fél óra futás a testtömegének, érrendszerének és a csontozatának is jót tenne - nem mellesleg az izomzatának is és ne mondd, hogy ennyi ideje naponta nincs, mondjuk tévénézés helyett
Sziasztok!
A sibutramine az nekem sem használt, így visszatértem a slimexre, 1hete szedem, -2kg! :) Gondoltam, hogy kipróbálom, mert sokan jó dogokat írtak róla, de nekem nem jött be, maradok a megszokott slimexnél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!