Véleménye van valakinek a slimfitről?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg valami gondolat a fogyasztószerekről?2012. jún. 16. 12:04
1/7 anonim válasza:
Ja, van! Hogy fogyasztószer nincs!
2/7 anonim válasza:
Én szedtem a slimfit-et, nekem segített. Két hónapig szedtem, mellette diétáztam, így adtam le 8 kilót. Előtte is diétáztam, de úgy magába nem volt olyan hatásos, mint a slimmel.
3/7 anonim válasza:
Én nem diétázom, csak kevesebb szénhidrátot és cukrot eszek, néha becsúszik egy-egy süti is, szóval abszolut nem vonok meg magamtól semmit, de mindent módjával.Mellette pedig szedem a slimfit-et már egy hónapja és 5 kilót sikerült eddig fogyni.
4/7 anonim válasza:
Hát, én két hónapig szedtem, mellette jártam kétnaponta edzeni, de még így is semmi, úgyhogy abba is hagytam :(
5/7 anonim válasza:
Jártam én is edzeni mellette,de így hogy szedtem mellette a slimet,hamarabb volt látható változás. Kilóban először nálam sem volt változás,de ez valószínűleg az edzés miatt van, az izom nehezebb.Viszont centiben sok változás volt.Deréktájról 10 cm ment le,és 2 hónap alatt összesen 6 kiló ment le.
6/7 anonim válasza:
Először én sem hittem a fogyasztószerekben, de összefutttam egy rég nem látott ismerősömmel, alig ismertem rá,ugy le volt fogyva.Ő mondta hogy a slimet szedi 3 hónapja.Én is megrendeltem már egy hnapja használom és nekem is sikerült vele fogynom már 5 kilót.
7/7 anonim válasza:
Én egy hete kaptam meg,sok jót írnak róla, ugyh én is megrendeltem.már nálam is van változás,két kiló lement már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!