Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Aki már szedett Adipexet,...

Aki már szedett Adipexet, mikor kezdte érezni az étvágytalanságot?

Figyelt kérdés
Mert a szájszárazságot már érzem, de 3. napja szedem a gyógyszert és még mindig kívánom az ételeket, pedig a bogyóm vanília illatú, úgyhogy arra következtetek, hogy eredeti.

2012. jún. 7. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,én ugyan nem azt szedem,amit te,(nem is gyógyszert,hanem egy étrendkiegészítőt)de én már a második napon éreztem,hogy nincs akkora étvágyam,és mivel mozgok is,nekem ez nagyon jó...ajánlom neked is.

[link]

/fullforce_product.php?name=fullforce_full_burn

2012. jún. 9. 08:52
 2/3 anonim válasza:
Szia! Tegnap óta használom, azaz ez a 2.szem amit eddig bevettem! Tegnap egész nap 1db banánt, és 1/4 gyrost tudtam csak enni, amúgy meg végig folyadék volt a kezemben!
2012. jún. 20. 09:59
 3/3 anonim válasza:
szia! azonnal kell hogy érezd sztem. Emellett elég hamarosan nem fogsz aludni, remegés, hirtelen gyors szívverés, állandó álmatlanság és nagy esély vese elégtelenségre, májkárosodásra. Csak olvass utána mennyivel többet árt mint használ! úgyhogy én a helyedben hanyagolnám. Helyette inkább sport és helyes táplálkozást ajánlok.
2012. jún. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!