Az Adipex Retard-tól vissza lehet hízni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval az Adipex Retard-tól ugyanúgy visszahízunk, mintha nem ennénk rendszeresen csak gyógyszer nélkül? Olyan ez hogy gyorsan lefogyunk sokat, és utána ha abba hagyjuk akkor vissza is jönnek a kilók? Mi a véleményetek, tapasztalatotok erről?
2012. jún. 4. 17:37
1/8 Smartguy86 válasza:
Igen. Az adipex egy illegális drog (a speed egy módosított formája - tulképp dizájner drog). Mint ilyen, megvannak a vele járó előnyök (pörgés, étvágytalanság, energizáltság) és hátrányok is (dehidrálódás, vérnyomásproblémák, mentális károsodás - ingerlékenység és agresszió, stb.).
Ha ezzel fogysz, az tulajdonképpen addig tart, amíg szeded. A szervezet az abbahagyás után visszaáll az addigi anyagcseresebességre, minden étel ugyanúgy fog hízlalni vagy még jobban. Emellett pedig az elszenvedett károsodások miatt már sose leszel olyan, mint előtte... De ha neked megéri, hogy a lustaságod végül ilyen következményekkel jár, akkor hajrá.
Én fogyni szeretnék, csak érdeklődtem ez után és láttam hogy gyikon 'szeretik'és jó véleménnyel vannak róla, de máshol holvastam az utána keletkező mellékhatásait. Csak fogyni szeretnék, és a közelben nincs konditerem vagy hasolnók ahova el tudnék járni. Zumbázni szerettem, akkor fogytam amikor a TV-n volt igyenes videó. De már rég leszették. Azóta nem nagyon mozgok. Próbálkoztam többször is, de nem voltam elég kitartó, mivel nem nagyon szeretek futni, gugolást, felulést végezni. Max. zenére mert akkor valahogy elfelejtem hogy csinálom (magamba dúdolgatok), de nem tudom sokáig csiálni mert megunom. Nem hiszem hogy az életben valaha is le fogok fogyni.
2012. jún. 5. 15:59
3/8 Smartguy86 válasza:
Youtube-on egy tonna olyan vidi van, amiben edzés van, zenére is. Ha meg nincs zene, akkor tegyél be valami zenét a gépen.
2012. jún. 5. 18:00
4/8 A kérdező kommentje:
Biztos sok van belőlük, csak egy baj van hogy szinte a legtöbb kb 1-15 percesek. Ugy tudom hogy a zsirégetés kb. a 40. perctől indul be.
2012. jún. 5. 21:05
5/8 Smartguy86 válasza:
Akkor csináld végig őket 3-4x. Vagy csinálj végig 3-4-et egymás után. Azok csak gyakorlatsorok, nincs kikötve, hogy az egy teljes edzés legyen.
2012. jún. 6. 07:26
6/8 anonim válasza:
adipex egy méreg egy drog soha ne szedd ráadásul nagy esélyed van rá hogy hamisat kapsz úgyhogy akkor meg pénzkidobás is. Saját tapasztalat sajnos. kemény 2 hétig szedtem folyamatosan ezalatt annyira kicsinált hogy nem bírtam aludni(semmit!) totál tönkretette az idegeimet. pánikrohamaim lettek, és kb egy évbe telt mire ezek elmúltak. igaz 2 hét alatt leadtam 8 kilót, szinte semmit nem tudtam enni mellette viszont vedeltem a vizet mint a ló. 12 kg visszajött utána és maradtam idegroncs. Megéri?
2012. jún. 10. 09:30
7/8 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nem. Sajnálom, és köszi a válaszod. De most
már azért rendben vagy ugye? és nem is fogytál/akartál fogyni azóta?
2012. jún. 10. 12:43
8/8 anonim válasza:
hát mire kikezeltem magam a depiből örültem hogy lelkileg rendben vagyok. Leadtam csak úgy 4 kg-t semmi különöset nem csináltam kb 2 hónap alatt. Aztán terhes lettem így 10 kg plusszal indultam neki végére 11 kg lettem. most 8 hónapos a kicsim most hagyta abba a szopit eddig annyit tettem hogy egészségesen ettem meg sokat olvastam arról mi a tartós fogyás titka. Sajnos szopi alatt nem tudtam fogyni egy dekát se, és más tünetek miatt is most készülök pajzsmirigy vizsgálatra. Ha visszagondolok, nem tartom kizártnak hogy az adipexnek köszönhetem részben ezt is. De legalább megtanultam, és megértettem, hogy fogyni nem gyorsan kell és a titok egyszerű, csak nehéz elszánni magad: életmódváltás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!