Szülés és szoptatás után szeretnék visszafogyni. Milyen szerrel lehetne segíteni a diétámat?
Szerintem nagyon jól csinálod! Ha van lehetőséged később kocoghatsz is a torna mellett!
Egy hónapban a 4 kiló a legideéálisabb! Szerintem lehet gyógyteákat fogyasztani, lehet h a bio CLA is jó, nem tudom.
Ha így fogysz továbbra is még 2 hónap és eléred a kívánt súlyodat!!!! Fő a torna, mert az alakformáló!
Ne akarj azonnal lefogyni, mert a duplája jön fel. Amúgy én 52 kiló vagyok és futással és egészséges táplálkozással heti 0,5 kilót fogytam csak le (3 kilót akartam fogyni). szóval te teljesen jó csinálod, így tuti nem jön vissza zsír!!! Persze az étrendeden sem szabad változtatni, max. a mennyiséget növelheted kicsit, a diéta után is sportolhatsz.
Szia!
Vigyázz a gyors fogyással, mert megjárhatod! Én is hasonló ütemben fogytam le 21 évesen(igaz sokkal többet, és nem szülés urán, egyszerűen csak kövér voltam: 173 cm 110 kg) és a fiatal korom ellenére lóg a bőröm! A doki egyértelműen a gyors fogyás számlájára írta az egészet. Sokkal jobban jártam volna, ha lassabban fogyok, dehát én is türelmetlen voltam, mint te, és mostmár fújhatom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!