Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szülés és szoptatás után...

Szülés és szoptatás után szeretnék visszafogyni. Milyen szerrel lehetne segíteni a diétámat?

Figyelt kérdés
10-15 kg lenne jó, ha lemenne. Teszek is az ügy érdekében, tornázni járok és odafigyelek ,mit és mikor eszem. Már k.b 4 kiló lement, nem egészen 1 hónap alatt, de sajnos mindig nehezen fogyó ember voltam és mellé nagyon türelmetlen is. Szeretném, ha ajánlanátok valami hatásos szert, ami kicsit felpörgetné a dolgokat.. Nem Reduktilra, Xenicalra és társaira gondolok!! A gyógyszertárban a Bio CLA-t ajánlották. Válaszotokat előre is köszönöm
2009. jún. 29. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól csinálod! Ha van lehetőséged később kocoghatsz is a torna mellett!

Egy hónapban a 4 kiló a legideéálisabb! Szerintem lehet gyógyteákat fogyasztani, lehet h a bio CLA is jó, nem tudom.

Ha így fogysz továbbra is még 2 hónap és eléred a kívánt súlyodat!!!! Fő a torna, mert az alakformáló!

Ne akarj azonnal lefogyni, mert a duplája jön fel. Amúgy én 52 kiló vagyok és futással és egészséges táplálkozással heti 0,5 kilót fogytam csak le (3 kilót akartam fogyni). szóval te teljesen jó csinálod, így tuti nem jön vissza zsír!!! Persze az étrendeden sem szabad változtatni, max. a mennyiséget növelheted kicsit, a diéta után is sportolhatsz.

2009. júl. 15. 10:32
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Vigyázz a gyors fogyással, mert megjárhatod! Én is hasonló ütemben fogytam le 21 évesen(igaz sokkal többet, és nem szülés urán, egyszerűen csak kövér voltam: 173 cm 110 kg) és a fiatal korom ellenére lóg a bőröm! A doki egyértelműen a gyors fogyás számlájára írta az egészet. Sokkal jobban jártam volna, ha lassabban fogyok, dehát én is türelmetlen voltam, mint te, és mostmár fújhatom....

2009. júl. 15. 10:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagyok a bőrömmel kapcsolatban, terhességi csíkom is alig-alig van a hasam alján. Alig észrevehető. Köszönöm a bíztató szavakat és jótanácsokat.
2009. júl. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!