Zsírégető krém/gél melyik a jó?
Figyelt kérdés
Használtam Dr. Keler zsírégető gélt meg narancsbőr ellenit és hatott. Viszont hónapok óta sehol sem találok már olyat. Vajon megszűnt volna?? Ha tudtok még jól beváltat osszátok meg velem. Köszönöm.2012. máj. 17. 21:27
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Sunfleur alakformáló karcsúsító gél , Rossmann
13/13 anonim válasza:
Ezt nagyon bíromxD Már azt, hogy írják, hogy oké, vedd ezt a szutykot, meg ez milyen sz@r, stb, de a narancsbőrre meg írják, hogy fujj, undi, miért nem ad magára ez a nő?? .. Szóval, na, elég gáz.. Amúgy én Lady Stella Oliva krémet vettem, fahéjas, meg van benne mindenféle cucc, állítólag ez is nagyon jó, még nem tudom:) De ebből a márkából van külön narancsbőrre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!