Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Zsírégető krém/gél melyik a jó?

Zsírégető krém/gél melyik a jó?

Figyelt kérdés
Használtam Dr. Keler zsírégető gélt meg narancsbőr ellenit és hatott. Viszont hónapok óta sehol sem találok már olyat. Vajon megszűnt volna?? Ha tudtok még jól beváltat osszátok meg velem. Köszönöm.

2012. máj. 17. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
mozgás nevű zsírégető
2012. máj. 17. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
37%

Ez kb olyan mint a pénzt vonzó kristály... Lehet hinni benne, de tök felesleges.

Ha valamit el akarsz érni, azért meg is kell dolgoznod. Ez még mindig így működik.

2012. máj. 17. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
inkabb azt a pénzt, amit mindenféle kenceficékre kiadsz, azt sporold meg egészséges ételekre, és inkabb sportolj...hinni lehet benne, hogy segítenek a gélek, de csalódni fogsz :(
2012. máj. 17. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Kelen-re gondolsz, igaz (N-nel)? ;)

[link]

Nemrég láttam a Rossmannban és a Müllerben is.

Rossmannban a a testápolóknál, a Müllerben a fogyókúrás készítményeknél keresd.

2012. máj. 18. 02:02
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

aki a mozgást írja csodaszerként,igen,hat,persze...

Csak nekem heti 4 kondi és két futás mellett is szükségem volt ilyen "csodakrémekre",mivel bár lefogytam,de szülés miatt kb 30kilót ingadozott a súlyom alig egy év alatt...Kilóra hiába van rajtam kb. 2kiló felesleg(ez már a nem anorexiás"dögös álomalakhoz",nem az "éppen jól nézzek ki"-hez) ,mégis úgy nézek ki,mint akin 10van,mert plötyi a bőröm,és nem a sport meg az izmok hiánya miatt...

Na,bocsi,ez off volt...

Én lady stella termékeket vettem,igaz még csak pár alkalommal használtam,de jónak tűnnek,és sok jót is olvastam róluk előtte...(bőrfeszesítőt,alakformálót vettem masszázskrémben,tekerecseléshez meg zsírégető gélt..)

2012. máj. 18. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
ja,és nem olyan lógósan plötyi,h a térdemet veri,csak éppen még nem húzódott vissza,és erre kell rásegíteni kicsit..
2012. máj. 18. 10:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Sok idióta aki nem ért hozzá..fogja be. Még jó h mozgok.pf ahogy az utolsó mondta. Kell vmi a narancsbör foltokra.

2012. máj. 19. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vedd meg drágán a szutyok krémet, ami semmit nem ér. Inkább elköltöm sörre azt a pénzt :D
2012. máj. 19. 12:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Mi az hogy semmit sem ér? Nekem igen is használ.:D Nekem fontosabb az alakom mint a gyomrom.. sorry. Amúgy meg ha akarom megveszem mindkettőt. Ennyi.
2012. máj. 19. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Dr.Kelen terméket patikában tudtam szerezni.

Bementem,megkérdeztem,azt mondták rendelni kell,2 nap múlva meg is érkezett.Én 1000ml-est rendeltem,4600 körül volt.Egy samponos flakon pumáját rátekertem és így tudom egyformán adagolni :)

(Müllerben 150 ml 1300 !)

2012. máj. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!