Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Cactuslim! Szedte valaki? Mik...

Cactuslim! Szedte valaki? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha van valakinek tapasztalata, örülnék ha megosztaná velem. Érdemes elkezdeni a szedését? Fogok fogyni tőle mozgás mellett persze?
2012. máj. 10. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom nincs, úgyhogy remélem nem sértődsz meg mint a legtöbb kérdező ha csak véleményt írok. :)

A hatásmehanizmusának nincs köze a mozgáshoz, viszont kisértetiesen hasonlít az ALLI nevű fogyasztószerre.

Ha túl sok zsíradékot fogyasztassz akkor kellemetlen lehet a dolog, keress rá miket írnak az alliról akár csak itt a gyk-n. Én azt vallom hogy csak az épkézláb ,kiszámolt diétának van értelme amiben tudjuk azt is hogy pontosan mennyi zsíradékot fogyasztunk, de azt meg felesleges kapszulával megkötni mert annyira szüksége van a szervezetünknek az optimális zsíranyagcseréhez.

Ezen felül az elhízást manapság elsősorban a rosszminőségű szénhidrátok okozzák nem a zsír amit megkötne ez a kapszula.

Én tuti hogy nem szedném, azért hogy napi 10-15grammal kevesebb zsír szívódjon fel mint amennyit megettem nem kockáztatnám az egészségem.

2012. máj. 10. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem éri meg az árát, nekem semmit nem ért. Ha diétázol, akkor tényleg nincs rá szükség, hiszen a zsírok felszívódását csökkenti. Ha meg éppen megszeged a tervezett étrendet, akkor másnapra ugyanúgy ott figyel a +1-2 kiló a mérlegen, ami a vízvisszatartásból ered(tehát nem valódi hízás).HOgy hosszútávon segít-e bármit is, nem tudom, de véleményem szerint elenyészően minimális a hatása.
2012. máj. 11. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
én a Szűztea Fortét szedtem, kapszulát, 2 hónap alatt lefogytam tőle 15 kg-ot. az igaz hogy napi 6 db-ot szedtem és mellé Zumbáztam minden nap 1 órát + hullahopp karikáztam és diétáztam is. no kenyér, no cukor, semmi édesség. ez volt tavaly nyáron és most is annyi vagyok, pedig azóta már mindent eszem. :)
2012. máj. 11. 14:55
 4/4 anonim válasza:
a cactuslim hatástalan
2012. júl. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!