A Reduline36-ot próbálta már valaki? Tényleg annyira hatásos?
1.-nek!
Ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor ne válaszolj!
Én feltettem egy értelmes kérdést.És azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik kipróbálták.És nem szoktam ilyen fogyasztószereket szedni,ja és nem tizenéves vagyok már!
Nos, én szedtem szűztea kapszulát, ezt csak azért nem szedem, mert drága nekem. Bármilyen fogyasztószert is vásárolsz, fontos mellette a testmozgás! Hiába szeded mondjuk ezt úgy nem fogsz fogyni a ha nem mozogsz csak eszel...!
Amúgy szerintem hatásos! Csinálj egy étrendet, és szedd ezt, és mozogj sokat!
Terhesség alatt sokat szedtem fel 80 kilóra híztam most vagyok 55kiló 150cm vagyok. Képzelheted hogy néztem ki!
Mozgás
diéta
és fogyasztószer
ez a titok
Utolsónak
"csak eszel" Nem csak eszek!Stagnál már egy ideje a súlyom,szülés után is maradt rajtam.A 2 éves lányom gondoskodik a mozgásomról.És nem 100kg-os vagyok!De engem zavar.
Hát ez tényleg értelmes kérdés....xD
És a válaszokból ítélve, biztosan nagyon hatásos lehet ez a szer.......pffff
Nyugodtan pontozz le!
Reduline 36
Hatóanyag: 1 Reduline 36 kapszula 500 mg chitosant (ß-1,4-D-glükozaminból és ß-1,4-acetil-glükozaminból álló polimer) tartalmaz.
A hatóanyag a chitosan, már nagyon régen ismert, úgynevezett felszívódás gátló zsírégető. Ezt az anyagot kinyerhetik a rákpáncélból, de egyes gombafajokból is. Ez egy olyan speciális zsírmegkötő rostanyag, mely a saját tömegénél 5-ször több szilárd táplálékból származó zsírt képes megkötni. Elvileg étkezés előtt fél órával 3-5 kapszulát kell folyadékkal bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!