Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol vannak azok a gépek...

Hol vannak azok a gépek amivel lehet fogyni? Olyasféle mint a szolárium. Vagy olyas féle gépek? és melyik a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem, nem működik a semmittevéssel próbálkozás bármennyit is fizetsz érte:O
2012. ápr. 20. 16:36
 2/4 anonim válasza:
Nagyon jó,modern módszerek vannak,pl francia fogyasztó központok,amit próbáltam.Akciósan féláron volt,én a Balance fogyasztó stúdióba jártam,és sajna közben csak napi 1000-1200Kcal-át szabadott enni,napi 5 étkezéssel.Négy hónap alatt én 7 kilót fogytam,és elég kényelmes dolog is.Bérletet vettem féláron,és heti 2 szer jártam,ami abból állt hogy hétfőn befeküdtem egy alpha nevű kezelésre egy gépbe 45 percre.Aztán csütörtökön volt az ionoforézis kezelés,árammal zsírbontás,és közvetlen utána kaptam egy nyirokkezelést,ami szintén nagyon kellemes.Tehát lehet kellemesen,sport nélkül is fogyni,és még a börömnek is jót tett,a közérzetem meg azóta sokkal jobb.
2012. ápr. 21. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én inkább akkor elmennék napi 5ször futni,... Napi ezer kalória, hát csak gratulálni tudok... Biztosan jót tettél vele a szervezetednek.
2012. ápr. 21. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel lehet fogyni, ha nincs rajtad nagy súlyfelesleg, csak pár kg. Inkább alakformálásra szolgál, nem fogyókúra helyett van! De te sem lehetsz teljesen passzív, nem árt mellette mozogni, sokat inni (3 l víz/nap), tudatosan táplálkozni (sok zöldség!) Teljesen fájdalommentes, és csak heti 1-2 alkalommal 45 percig tart. 2 hónap alatt már jó eredményt lehet elérni vele, ha odafigyelsz az életmód-váltásra is!
2012. máj. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!