Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hunyadi víz mint fogyasztószer?

Hunyadi víz mint fogyasztószer?

Figyelt kérdés
Az ugyebár hashajtóként funkcionál, de rá van írva, hogy fogyókúrához 1 dl. Nos Én elég nehezen nagydolgozok mostanába fogyókúra alatt ez talán segítene? Esetleg tudnák vele valamivel többet is leadni? Vagy teljesen fölösleges ne használjam
2012. ápr. 10. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem kóstoltad.:D Anorexiás voltam, kb 10 perc alatt bírtam legyűrni azt az egy decit...keserű sós víz, inkább ne vegyél. Egyél normálisan, akkor meg kell lennie a napi 1 nagywcnek, ha pedig székrekedésed van, akkor vegyél Guttalaxot.
2012. ápr. 10. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
kóstoltam már meg van is itthon a megivása nem gond nekem de azért a válaszodat köszönöm!
2012. ápr. 10. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, egyszer végigzabáltam a napot és legyűrtem 3-4 decit, de nem hajtott meg, akkor vettem be a Stadalaxot, de ne hashajtózz, fölösleges, csak kiszedi belőled a vitaminokat, viszont a kalóriák és a többi szerves tápanyag megmarad.
2012. ápr. 10. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban rá van írva hogy fogyókúrázóknak, valószínűleg arra az esetre amire te szeretnéd használni.Ha szükségét érzed igyad nyugodtan, segít a székrekedésen, de fogyni nem, fogsz tőle.Majd kitapasztalod magadnak mennyit kell meginnod ahhoz hogy könnyen menjen a wczés de ne hajtson meg.Sokkal jobb mint és kímélőbb mint a hashajtószerek.
2012. ápr. 10. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a mályvateától 3 napig ültem a wcn, na az nem volt kíméletes xddddd
2012. ápr. 10. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat semmi esetre sem szeretnék egész nap a WC-n csücsülni csak gondoltam hátha hatásosabb lehet így a fogyókúra.
2012. ápr. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!