Mi a véleményetek vagy tapasztalatotok az "alga és ligetszépe olajkapszuláról"? Tényleg van "szépítő" hatása és fogyaszt is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:29
2/3 anonim válasza:
Én 3hónapja szedem a ligetszépe+alga kapszulát ezalatt az idő alatt kevés mozgással és ésszerű táplálkozással idáig 8 kilót fogytam, és a bőrömet is nagyon szépen letisztította. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak róla.Csak ne add fel túl hamar.
3/3 anonim válasza:
hát az még semmi, hogy lefogysz tőle és még a bőrödet is megszépíti, de nekem (ha hiszitek, ha nem!) röntgen szemem lett... egyszerűen nem tudom mire vélni, de átlátok a falon, mióta ezt a tablettát szedem... kicsit zavarja is a szomszédot :( egyébként néha még repülni is tudok, és 30méter magasat ugrok, amik azért hasznos dolgok a városi dugóban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!