Zabáltam és fogytam. MIÉRT?
Figyelt kérdés
Nos diétázom, fogytam is már jócskán, 17 kg-t. Próbáltam 1000 kcal körül étkezni. Ez nagyon jól működött, azonban már egy-két hónapja stagnált a súlyom 65 kg-nál. Az utóbbi időben a hosszú hétvége kizökkentett az egyensúlyból, és nemigen találtam rá még vissza. Minden nap zabáltam szinte: néha mekis fagyi, burger kinges chicken whopper, tegnap rántott hús...de azért 1700-1800 kcal felé sosem mentem. Kivéve egy zabanapot, amikor vagy 3-4ezer kcalt betermeltem. Na de új hét kezdődik, tiszta lappal indítok, folytatom tovább a diétát. Viszont a kérdésem arra irányul, hogy bár ennyit zabáltam, mégsem híztam, sőt....a 4 napos hétvége előtt 65 voltam, már csak 63. Ez miért lehet?? Izomveszteség kizárva, mert a megfelelő fehérjebevitelre nagyon odafigyelek.2012. márc. 26. 05:46
1/8 anonim válasza:
Mert ez nem zabálás volt, hanem még a számodra normális kcal szint alatti étkezés...Mit érdekel, hogy mit eszel meg? Ha nem elég a kcal fogyni fogsz...
2/8 anonim válasza:
Részben igaza van az első válaszolónak. Valószínű alatta voltál a neked kell napi kalória mennyiségnek. Viszont az sem igaz, hogy bármit megehetsz ebben az ezer valahány kalóriában.
3/8 A kérdező kommentje:
tudom, és épp ez szúrja a szemem. közel sem fogyisnak mondható kajákat ettem...
2012. márc. 26. 08:39
4/8 anonim válasza:
1000 kcal az semmi, belassítod vele az anyagcserédet. Én arra tudok tippelni, hogy még nem cseszted szét magadat olyan szinten, hogy a szervezeted raktározni kezdjen ha ételhez jut, hanem "csak" újra bepörögtél egy kicsit.
Nekem is mindig ch töltő napok után mennek leggyorsabban a kilók.
5/8 anonim válasza:
fosatósakat zabáltál és kiszartad
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
mert nem ugy müködik a fogyás izás dolog hogy mindennap eszel pl 1500kcalt, majd egyszer 4000et és hízol.kb ugy képzel el, hogy a sólyod ugye csökken(t) mintha egy autóval mennél egyenesen. amikor viszont lükvercbeakarnál menni,kénytelen vagy fékezni, és ha fékezel akármennyi gázt (kaját)tolsz bele,akor is fékezel. na és majd ha mindennap 3-4k-t ennél, akkor kezdene begyorsulni lükvercbe.én is voltam igy, 75kiló majd nem ettem annyit és 65, normálisan ettem de még mindig csökkent egészen 58ig.. aztán meg sokáig tápoltam és mentem "lükvercbe" megint (hátha érthetö)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!