Napi 20 perc onmagadert, Rubint Rekaval! Tornazik valaki ra?
Figyelt kérdés
En meg csak par napja kezdtem,es arra lennek kivancsi,hogy mennyi ido alatt valtozhat az alakom.Par kg szeretnek leadni.Vagy csak izmosodni fogok?koszonom2009. jún. 11. 00:28
1/4 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél nagyon fontos mellette a diéta, ahogy Réka is mondja. Alakunkat 30-40%-ban a mozgás és 60-70%-ban az étkezés határozza meg. Én közel 6 éve tornázom Réka tornákra. Ezt a napi 20 percet is beszereztem még tavaly áprilisban a megjelenés napján, azóta szorgosan tornázom rá és imádom. Ha kitartó vagy, akkor 2-3 hónap alatt már látszik eredmény (alakformálódás), de fél év alatt még csinibb leszel. Ehhez is, mint mindenhez csupán csak akarat és kitartás szükséges.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, egyébként napokon (1-2 héten belül) boltokban a legújabb DVD! Én már nagyon várom.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, de ezt a Réka DVD-t hol, és hogyan kell letölteni? Én nemrég próbáltam, de nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!