Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tudtok jó "fogyibogyókat"...

Jetizso kérdése:

Tudtok jó "fogyibogyókat" fogyigyógyszereket amik nem is annyira drágák és mégis hatásosak?

Figyelt kérdés
Szóval már midnen fogyokúrát kiprobáltam a világon szinte de egyik se volt hatásos mivel 65 kilo vagyok most 10 kilót szeretnék le adni és erre keresek meg oldást. Persze sportolnék a gyógyszer melett de a barátnőm ki probált egyet amivel nagyon lefogyott és mivel msot 1. már nem vagyunk jóba 2 nem szeretném hogy msáok is meg tundák hogy igy fogyok. tőletek kérnék segitséget:)
2012. febr. 25. 14:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2 évvel ezelött iganis végig csináltam ezeket a dolgokat:) 15 kilot leadtam 2 hónap alatt:) de ugy hogy mdinenap edzettem ugy táplálkoztam ahogy mondták és a kimeröltségtöl midnenhéten elájultam:) sjanálom ha most nincs kedvem ezt ujra végig csinálni és kiprobálnám a könyebb utat:) ami néhány embernek bejön kisebb nagyob sikerekkel :) egyéb osztást is várok ha jol esik de nem ezért irtam ide hanem segitségért:) sjanálom hogy egyeseknek ez nem megy:)
2012. febr. 25. 15:48
 12/19 A kérdező kommentje:
és igen kiprobáltam egyéb fogyokurákat amik nem olyan durvák de ezek ijen jojo efektussal müködtek és inkább kiprobálnék egy ujabb fogyokura fajtát ha nem haragudtok meg érte:)...
2012. febr. 25. 15:49
 13/19 anonim ***** válasza:

"de ugy hogy mdinenap edzettem ugy táplálkoztam ahogy mondták és a kimeröltségtöl midnenhéten elájultam2

Biztos, hogy jól csináltad??

De tudod, mit, lelked rajta, van, akin nem lehet segíteni... mi megpróbáltuk. Már előre látom a következő kérdésedet pár hónap múlva: "Ész nélkül beszedtem valami olcsó, gagyi fogyasztó sz.art, elkezdett hullani a hajam, tönkrement a gyomrom, a szívem néha szinte kiugrik a helyéről, a vérképem rémisztő, tudom, butaságot csináltam, de segítsetek, mit tegyek?" - majd jussanak eszedbe a válaszaink.

2012. febr. 25. 17:39
 14/19 Tomark válasza:
Hoodia
2012. febr. 25. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

A te esetedet a következőképpen tudom szemléltetni:

Te most épp egy nagy magas hegy csúcsán állsz. Le akarsz jutni, de a levezető úton végig menni már nem szeretnél, annak ellenére, hogy elmondták merre is kellene elindulnod és sikeresen lejutnod. Úgy érzed könnyebb lenne leugrani, így egyszerűbb lenne a leérkezés. Valóban könnyebb, de a földet érés egészen más ebben az esetben.. Ha le szeretnél ugrani és hamar földet érni, úgy, hogy semmit sem kell csinálnod, kéne egy ejtőernyő, ami segít a landolásban. Te makacsul hiszel az ejtőernyő létezésében és bármilyen ejtőernyőt képes lennél felvenni hogy könnyebben leérkezzél. Azonban ezt az ejtőernyőt ami képes lenne gyorsan és biztonságosan a földre segíteni még nem találták ki, nem lehet megvalósítani a gyártását, tehát nem is létezik. Sokan ostromolják az emberek agyát, a létezésével és, hogy mennyivel könnyebb lenne így, a sok hiszékeny ember pedig el is hiszi, hogy ez megvalósulhat. A sikert azonban csak a kitartó, a levezető úton haladó emberek érhetik el, akik a kitűzött céljaikért készek is valamit tenni, megharcolni és nem csak egy könnyű ugrással akarnak a célhoz megérkezni.

2012. febr. 25. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad, ennél szemléletesebben nem is lehetett volna elmondani. Szép volt!

Kérdező: én most végeztem az edzéssel, és sokkal-sokkal jobban érzem magam, mintha bevettem volna valami csodabogyeszt. Tényleg. Pedig nekem nem 8 kiló feleslegem van, annál jóval több.

Még egy kérdés: ha le is fogysz véletlenül csodaszerrel, honnan veszel izmot, hogy ne csak vékony legyél, hanem jól is nézz ki? Egy másik tabletta varázsol majd rád?

Még egy utolsó próbálkozás részemről: olvasgass vissza a kérdések között és fogadd el Andizsuzsi, Aczél, leppurd, bix, MrFlash, gin válaszait "szentírásnak" (bocs, akit kihagytam), kérlek-kérlek ne bogyóval fogyj, tegyél érte! Kérlek.

2012. febr. 25. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

Hat hétig tart egy doboz. 5 napig kell venni, majd két nap szünet. Újra öt napig venni, 2 nap szünet...

Ilyen bioboltokban lehet megvenni, és csak természetes anyagokból készült!

2012. febr. 25. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:

mályvatea kapszula. fosol tőle mint a kisangyal, de hatásos. tavaly 5kgt fogytam vele.

egyébként a mozgás az egyetlen út. eddig én is mindig kifogást kerestem, h miért nem szeretnék edzőterembe járni, de pár hete megembereltem magam.

azóta heti 2x járok. és nagyon élvezem. olyan jó érzés a mozgástól elfáradni, iszonyat jókat alszom azóta, nem kukurékolok hajnali 1ig, bedőlök az ágyba legkésőbb 11kor.

a másik, hogy a mozgás örömöt ad. beteszem a kedvenc pörgős nótámat, és szinte röhögök úgy nyomom a futópadon meg az ellipszis tréneren.

egy bérlet a terembe 7ezer ft egy hónapra. a fogyitabletta lehet hogy ennek kétszerese, viszont fele ennyi jó élményt nem ad.

próbáld ki, csináld tisztességgel, ha nem tetszik, még mindig választhatod a csodabogyókat. ha ésszel csinálod, akkor nem merülsz ki halálosan, és ha fogyni nem is fogsz, az erőnléted és az állóképességed fejlődni fog.

2012. febr. 26. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem az adipex használt
2012. márc. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!