Tudtok jó "fogyibogyókat" fogyigyógyszereket amik nem is annyira drágák és mégis hatásosak?
Tudok jó fogyasztószert,ami tényleg olcsó, és nekem nagyon bevált:amikor tényleg elhatároztam, hogy fogyni akarok:minden reggel elmentem fél órát futni-utána zuhi és irány a munka. Hetente kétszer elmentem úszni(alkalmanként 500ft).
Semmilyen édességet nem ettem, a reggeli kávé tejjel és cukorral volt a várva várt édesség.
Megfizethető, 4000ft!
Az első 6 hét alatt lement rólam 6 kiló. :)
A második alkalommal 3, majd megint 3. :)
Különösebb erőfeszítés nélkül. Na jó, a cukrokat természetesen mellőztem. Már szerencsére jó idő van, úgyhogy el tudok járni futni. Arra vigyázz, hogy a vérnyomást megemeli!!!!
15:08
köszönöm a válaszodat és ez mégis mennyi idejente kell venni mármint mennyi adag mennyi van egy dobozban
hol lehet megvenni?:)
Figyelj csak. Amiért nem küzdesz meg, amiért nem teszel, az nem a tiéd, nem is fogod megbecsülni. Lefogysz (ha lefogysz...), majd visszahízod (a dupláját).
Nem lesz sikerélmény. Gondolj bele: lefogynál sporttal és normális táplálkozással, milyen büszke lehetnél magadra, de ha bogyókat szedsz, mindez elmarad!
A másik: ha v a l ó b a n létezne "fogyasztószer", ami nem teszi tönkre az egészségedet, akkor mindenki csak bekapna belőle párat és nem lennének elhízott emberek - ilyenek nem jutottak még eszedbe? De tudod, mit, szedjél Alli-t, attól állítólag jókat lehet f.sni úgy, hogy nem is érzed az ingert, hanem csak bele a gatyába - majd elgondolkodsz a kérdésen.
Csak egy kis matematika: ha kevesebb energiát viszel be a szervezetedbe, mint amit elhasználsz, akkor hogyan lehet, hogy "már minden fogyókúrát kipróbáltál és semmi nem használ"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!