Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyibe kerül a receptre...

Mennyibe kerül a receptre kapott Reductil ( hány db-os)? Mik a vélemények róla?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 14:06
 1/6 anonim válasza:
100%

56 szemes kb. 10.000 ft (10mg- os)

jövő héten lesz 1 hónapja, hogy szedem, de ez csak segíti a fogyokúrát, diétázni kell mellette. Annyira nem veszi el az étvágyat, ha nem figyelsz eléggé betartani a diétádat, akkor akár egész nap is tudsz enni reductil- al is.

2009. jún. 7. 13:01
 2/6 anonim válasza:
100%

28 kapszulás 10mg-os 5600Ft Most fogyott el, kihagyok egy hónapot és újból veszek egy dobozzal. 128kg-ról 115-re sikerült lefogyni. Az igaz,hogy vissza kell fogni az étkezést, de nálam ez abból állt, hogy ha nem voltam éhes, akkor nem ettem. Azért ne ülj, és feküdj állandóan. A mozgás nem árt.Én sem hajtom magam. Két gerincsérv műtét után, a kertes ház körül teszek-veszek. Csak a szokásos!

gabor

2009. jún. 9. 10:24
 3/6 anonim válasza:
96%

a reductillal vigyázz. anya sokáig szedte, és nagyon tönkrevágta a szervezetét.

a tuti fogyókúra módszer, ami nem valami csodaszer, de tényleg működik, ha kiszámolod hogy hány kalóriát vihetsz be egy nap, és az alatt tartod. nem kell miatta éhezni,csak ne zsíroskenyeret egyél szalonnával, hanem olyan ételeket amiben kevés a kalória

2009. jún. 10. 16:57
 4/6 anonim válasza:
100%
Azt javaslom, hogy ne szedd, és semmi hasonló bogyót! Összeomlott miatta a szervezetem működése, úgy kanalaztak az intenzíven össze. Megéri????
2009. jún. 11. 09:53
 5/6 anonim válasza:
100%
ja és az egyesült államokban betiltották, mert káros az egészségre!
2009. jún. 17. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
6990.-
2009. szept. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!