Mennyibe kerül a receptre kapott Reductil ( hány db-os)? Mik a vélemények róla?
56 szemes kb. 10.000 ft (10mg- os)
jövő héten lesz 1 hónapja, hogy szedem, de ez csak segíti a fogyokúrát, diétázni kell mellette. Annyira nem veszi el az étvágyat, ha nem figyelsz eléggé betartani a diétádat, akkor akár egész nap is tudsz enni reductil- al is.
28 kapszulás 10mg-os 5600Ft Most fogyott el, kihagyok egy hónapot és újból veszek egy dobozzal. 128kg-ról 115-re sikerült lefogyni. Az igaz,hogy vissza kell fogni az étkezést, de nálam ez abból állt, hogy ha nem voltam éhes, akkor nem ettem. Azért ne ülj, és feküdj állandóan. A mozgás nem árt.Én sem hajtom magam. Két gerincsérv műtét után, a kertes ház körül teszek-veszek. Csak a szokásos!
gabor
a reductillal vigyázz. anya sokáig szedte, és nagyon tönkrevágta a szervezetét.
a tuti fogyókúra módszer, ami nem valami csodaszer, de tényleg működik, ha kiszámolod hogy hány kalóriát vihetsz be egy nap, és az alatt tartod. nem kell miatta éhezni,csak ne zsíroskenyeret egyél szalonnával, hanem olyan ételeket amiben kevés a kalória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!