Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kb 2hete iszom a zöld teát....

Kb 2hete iszom a zöld teát. Észre kellenne vennem a külömbséget a kgknal?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:

nem kéne. miért, diétát is követsz mellette?

én vagy 6 éve iszom, és nem híztam / fogytam közben, nem mintha kellett volna.

2012. febr. 23. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:

A zöld-tea önmagában nem fogyaszt. Segít a méregtelenítésben (anyagcsere). Igaz, hogy azzal a szöveggel teszik eladhatóbbá, hogy fogyókúrás. De ez nem igaz. Ahhoz, hogy fogyjál is, még mellette meg kell változtatnod az étkezési szokásaidat, és szükséges beiktatni naponta valami intenzív, addig nem végzett testmozgást is.

Ha ezek mellé iszol még napi 1-2 csésze zöld-teát is, akkor az úgy már jó. De önmagában a tea csodákat nem fog tenni!

2012. febr. 23. 19:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam is.Az étrendemen nem kell változtatnom,mert alapbol keveset eszem,naponta max 2x és általaban nem tészta félét.Mozogni nem sok időm van a suli miatt:S Ezert iszom a teát,naponta 1l mindig megiszom
2012. febr. 23. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:

2x eszel és akkor is alig? persze, hogy nem fogysz.

A suli miatt nincs időd sportolni?

Se rendes kajálás, se sport. Biztos lehetsz benne, hogy így az életben nem fogsz lefogyni.

2012. febr. 23. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

A Malmos vagy Csala féle Natúr varázs teát idd. Lefekvés előtt szigorúan. Reggelre nem lesz gond a WC zéssel.

Én iszom hónapok óta és fogyok.

2012. febr. 23. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
de a wc-zést te hogy kapcsolod ide fogyás témához?
2012. febr. 23. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy hogy azt hiszi hogy milyen baromi jó hogy fosik, néha megdöbbent azért hogy az emberek minden féle baromságot követnek meg csomó pénzt áldoznak rá tökre fölöslegesen a "szuperteád" helyett inkább napi 6 szor kaja mérve, + edzés nincs csodaszer max ami segít jah és azért mert kifosol pár kg vizet, mondjad már meg hogy hogyan lesz tónusos az izomzatod, jah hogy senki nem akar "izmos" lenni mert szarul is néz ki mind fiúnál mind lánynál hogy arányosan izmos és nem lóg rajta a háj.
2012. febr. 24. 10:46
 8/10 anonim válasza:
Mozogj..:D Ha nekem az egyetem és a diákmeló mellett van időm, neked a gimi mellett lesz:)Arra van ideje az embernek, amit akar...FB helyett akár:) fuss, csinálj felülést... A zöld tea semmit nem ér mindaddig, míg nem mozogsz. A napi 2x-i kaját meg felejtsd el,többet árt,mint használ. többször keveset:)
2012. febr. 26. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Suli miatt nincs időd mozogni? Én három műszakban dolgozom, levelezőn vagyok, tehát hétvégén suli, plusz az egész háztartás, és még így is minden nap edzem. Ne mondd már, hogy neked nem megy...
2012. febr. 29. 12:02
 10/10 anonim válasza:
Én is ittam hetekig, de semmit nem vettem észre, ez egy nagyát-baszás, mert az drága, és ezért nyomják, hogy vegyék.
2012. márc. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!