A zöld tea segítségével tényleg lehet fogyni?
és ha igen ,akkor milyet vegyek?
pl teekanne zöld te is jó
vagy ajánlott gyógynövényboltban szétnézni?
Megbocsáss, de a vízhajtás nem egyenlő a fogyással. Kihajt belőled vizet, tényleg csökken a súlyod, DE nem tartósan, valamint ha amúgy nem vagy "vizes", akkor tök egészségtelen kihajtani a vizet. Ha meg vizesedsz, akkor irány a doki, mert ilyet csak betegség okoz (meg esetleg a terhesség, de az is csak az utolsó hónapokban, de gondolom, azt észrevetted volna...).
A zöld tea nem fogyaszt, de ha eddig napi 3 liter kólát ittál, és ahelyett 3 liter zöld teát iszol, annak lesz eredménye, mert egy halom kalóriát megspórolsz.
Nem mostani a kérdés, azért írom le a tapasztalatomat hogy láthassák akik a téma után érdeklődnek mint én is tettem:
én naturlandos szűz zöld teát iszom, ebből egy doboz 400 forint, azt nem tudom mennyivel hatásosabb mint a többi (szerintem az olcsóbb is megteszi, csak natúr zöld tea legyen, ne valami kevert), de a diétám elején amikor nem ittam teljesen leállt az anyagcserém. Folyadékot sokat iszok, de nem állt helyre, aztán elkezdtem a zöld teát inni (legalább két liter egy nap, sima citromlével) és olyannyira beindult, hogy hatszor mentem egy nap vécére, teljesen kitisztultam belülről, ami nagyban segíti a fogyást. Ráadásul a felesleges vizet is kihajtja (nekem olyan 25 kilós feleslegem van, ebből legalább 10 kiló csak víz, tudom mert dietetikusnál is fogyóztam, akkor két hét alatt nyolc kiló ment le, mind víz volt), a zsírégetést pedig háromszorosára gyorsítja, ha az étkezések után megiszol egy 2,5 decis pohárral. Remélem tudtam segíteni, nekem minden fogyókúránál alapkellék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!