Kinek mennyire volt hatásos a Forever lite ultra?
Figyelt kérdés
Jövő héten kedzem el. Unokatesóm 3 hét alatt 6 kilót fogyott vele, így kipróbálom énis. Valaki kipróbálta már? Milyen tapasztalata van vele kapcsolatba?2009. jún. 6. 12:16
1/2 anonim válasza:
Én már próbáltam. Akkor használ, ha hosszú távon használod és tényleg kiváltod az étkezést. Tehát a por előtt és után nem eszel. Ha 1-2 étkezést teljesen kiváltasz, akkor használ. Az unokatesód 2 étkezést váltott ki, hogy ennyit fogyott vagy nagyon nagy a túlsúlya? Még senkitől sem hallottam, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fogyott volna csak a portól (ha még ennek nagy része inkább vízveszteség is). Nem fogyózik mellette más módszerrel is? Használ, de ne várd csak a portól, hogy rengeteget fogsz fogyni. Pár kilót mindenki fogyott tőle, aki végigcsinálta.
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen elég nagy volt a túlsúlya( szülés utáni), és jól mondod reggeli és vacsi helyett issza, ebédelni meg ebédel rendesen!
És kb mennyi ideig kell innom, egy olyan 10-15 kilót szeretnék lefogyni.És ha abbahagyom visszahízom? Azt is mondta unokatesóm, h. neki nem javasolta a védőnő,hogy mellette tornázzon mert akkor tök izmos lenne:-S aztán,hogy ez igy van e...azt nem tom.
2009. jún. 7. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!