Szeretnék hízni. Most becsúszott egy ilyen nap ez nagyon
gáz?
Figyelt kérdés
185 cm vagyok 18/f 73 kg és min 80kg akarok lenni. Általában rendben eszem sokat sokszor de néha becsúszik egy ilyen nap "reggel nem eszem semmi aztán délbe 2 rántottcsirkehúsos majonézes zsömle később 2 fele 3 túrórudi majd este 7 ig semmi aztán 5 szelet kenyér egy zacskó pick csípős snackkolbásszal (4vékony rudacska) aztán egy 30 centis csirkés lilahagymás norbi update pizza. Ez így belepasszol a hízós napokba vagy inkább kerüljem az ilyen napokat?
2012. febr. 2. 22:17
1/9 anonim válasza:
inkább ezt az oldalt kerüld
2012. febr. 2. 22:24
2/9 anonim válasza:
A menüvel nincs baj, ezektől hízni fogsz. Az azt az update szemetet nem értem. Azoktól garantált a hasmenés. Inkább egyél több fehérjét és sportolj többet. Az izomnak ugyan kisebb a térfogata, de nagyobb a súlya :)
2012. febr. 2. 22:24
3/9 anonim válasza:
Na igen, aztán fél év múlva meg jössz hogy milyen edzéstervet javasolunk, mert plöttyedt leszel. Inkább sportolni vagy edzeni kéne ha jó testképet akarsz, azzal is lehet súlyt felszedni, csak nem zsír hanem izom formában ,ami szerintem jobban néz ki. Mondjuk nehezebb meg sokkal több akaraterő és idő kell hozzá. Amúgy ha hízni akarsz akkor toljad a zsírt és szénhidrátot, egyél kenyeret szalonnával, vagy kenyeret bármivel, de abból csak zsír lesz. Az update szarokat pedig nyugodtan dobd el, nem érnek túl sok mindent, meg (szerintem) nem is túl finomak.
2012. febr. 2. 22:30
4/9 A kérdező kommentje:
hát az az igazság h elég sportos alkat vagyok zsír gyakorlatilag nincs rajtam és gyúrni is szoktam huzóckodás 20szor meg fekvőtámasz széles könyokkel ill franciarúddal szoktam még nyomni de most mégha zsírba is de fel akarom szedni azokat a kilókat h ha rámnéznek ne azt mondják h always betét hanem h igen ez már ember és utána tervezem ezt a kondizást komolyabbra forditani....csak azér kérdezem h a mennyiség is stimmel e mer a suli miatt néha becsúsznak ilyen napok is amikor kevesebbet eszem mint pl most de remélem nem rontja el A folyamatot
2012. febr. 2. 22:58
5/9 anonim válasza:
Ha "sportos alkat" vagy és nincs rajtad zsír (feltételezem szálkás alkatod van) akkor még nagyobb hülyeség amit csinálsz, feküdj rá az edzésre, tömegnövelő étrenddel és edzéstervvel, ne rontsd el az egészet 7-8kiló zsírral. Eszed ezt a sok szart, elzsírosodsz , utána ha elkezdesz edzeni akkor pedig leadod. Ugyanis valószínűleg genetikailag nem raktározó beállítottságú a szervezeted, viszont ez azt jelenti hogy rendes edzéstervvel és étrenddel gyorsan fogsz fejlődni ha nekiállsz edzeni. Egyszerűen nem éri meg "felhízlalni" magad, plusz általában hasra és combra/csípőre szoktak hízni a férfiak, tehát nem néznél ki nagyobb darabnak.
De ha nagyon hízni akarsz, akkor csináld, kb másfélszer ennyi szénhidrátot és zsírt kell bevinned ahhoz hogy legyen hatása, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Majd rájössz magadtól is hogy hülyeség volt. :)
2012. febr. 2. 23:42
6/9 A kérdező kommentje:
de azért meghízok és akkor kevésbé fogok fázni stb
2012. febr. 3. 18:54
7/9 A kérdező kommentje:
de nem úgy van h a zsír alakul át izommá? tehát ha majd jól megdisznósítom magam akkor könnyen átalakítom izommá de am ennek lelki oka is van valahogy azt akarom h zsíros hájas legyek és utána szépen kiszálkásodjak....nemám az h itt csak úgy a semmiből nő az izom....valahogy az a mániám h 80 kilót lássak a mérlegen egy szál f@szba meg mindenki nehezebb körülöttem és ez sem tetszik....
2012. febr. 3. 19:00
8/9 anonim válasza:
Jaj. Jaj jaj jaj. Nem, a zsír k*rvára nem "alakul át" izommá. A zsír az zsír, az izom meg izom. Ugyanannyi izmod van születésedtől kezdve, csak a méretük változik. Súlyzós edzés során az izomrostok sérülnek, szakadnak, az ezt követő regeneráció során "nő" az izom. A zsír pedig alapvetően energiát tartalékol, raktároz. Ha felhízlalod magad rohadtul nem szálkás leszel, hanem plöttyedt. Ha ilyen terveid vannak akkor edzés, megfelelő étrend 8fehérjebevitel, aminosavak, vitaminok) kell, nem ez a sok szar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!