Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Az agyonreklámozott Laurás...

Az agyonreklámozott Laurás (gyors) diéta, Biotech Usa vagy valami más?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a fehérje por diétát. A (gyors) diétát nagyon reklámozzák, de 14000 lenne 2 doboz. A biotech USA-ból 2 doboz 10.000. Van valaki, aki ennél olcsóbb változatot próbált, és hasonló eredményt ért el? Vagy ezeknél a szereknél számít az ár/érték arány? Ki milyet próbált már?

Napi fél órát sétálok, háromszor eszem egy nap (reggelire 1 szelet kenyeret,sajtot, paradicsomot, uborkát, ebédre kb 1 közepes adagnak mondható adag főtt ételt, vacsira (fél 7 körül)szintén 1 szelet kenyeret, hetente kb kétszer eszem édességet (2 túrórudi, 1 szelet süti) mégis inkább hízok mint fogyok, éhezős diéta nekem nem megy, reggeliznem muszáj mert különben rosszul vagyok, ezért szeretném kipróbálni a fehérjeport, (kb 8-9 kg felesleg van rajtam) de nem tudom hogy érdemes e ebből is a drágábbat venni. Akinek van tapasztalata megköszönném.

2012. jan. 31. 06:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Aczél, a szénhidrát-fehérje dologgal kapcs (mert az én hsz-omból idéztél) feltételezem, hogy sportolók tömegnöveléskor sem a "tédét" válasszák.

Túrórudi: Átlagban a 30 g-osokban 13 g szénhidrát, 3 g fehérje, és 4,7 g zsír szokott lenni.

Oké túrórudi 23 g-os csak, 10 g ch, 4 g zsír, 1,7 g fehérje. 5 perce ettem egyet, onnan tudom xD

2012. jan. 31. 13:18
 12/16 Andizsuzsi ***** válasza:
Egészégedre. De ne borzold itt a fogyókúrától senyvedők idegrendszerét:)
2012. jan. 31. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hencegni akartam, én is diétán vagyok...:-D de ennyi belefér abba a napi 1300 kalóriába (inkább visszaszorítom a kajamennyiséget, de a túrórudi az kell:-P)
2012. jan. 31. 14:21
 14/16 A kérdező kommentje:
huh köszönöm szépen a hozzászólásokat. Reggelire azért ezsem kenyeret,mert muszáj szilárd táplálékot bevinnem ahhoz, hogy ne essek össze. Már próbálkoztam joghurttal,kefirrel, müzlivel, de ez nem vált be. Estére meg azért eszem, mert főtt ételt már nincs kedvem enni, de ugyanugy a joghurtok nem telitenek el annyira, hogy lefekvéskor ne korogjon a gyomrom. Az édességet el tudnám hagyni, de úgy gondolom,hogy ennyi egy héten bele kellene hogy férjen. Valószinüleg ezt a Biotech-et veszem meg, valahogy az tünik szimpatikusabbnak. Először csak ebéd mellé fogom inni úgy,hogy kevesebb adagot eszek, és ezzel kiegészitem, aztán megpróbálom vacsi helyett is, hátha jobban telit mint egy joghurt. Az a baj, hogy csirkehúsért valamiért nem vagyok oda, az ize nem a kedvencem, igy csak akkor eszem,ha vendégségbe azt csinálnak. Tudom, jobb lenne mint a sertés, de hát sajnos ez van. :(
2012. jan. 31. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
a Laurás diétát hagyd.. én az intenzív diétáját csináltam amivel állítólag 8-10 kilót lehet fogyni...nos én 2 hét alatt fogytam le 3(!) kilót, úgy hogy heti háromszor tornázok. szóval kamu...a biotechnek legalább neve van...
2012. márc. 22. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Hú, szomorú, hogy ilyen rossz volt a tapasztalatod kedves utolsó hozzászóló. Nem lehet, hogy valamit rosszul csináltál? Jól mérted ki? Nem ittál belőle kevesebbet az ajánlottnál? Tejjel ittad?

Csak azért csodálkozok ennyire, mert én 8 kg fogytam vele két hét alatt. És éppen azon gondolkozom, hogy újrakezdem. Egyébként tudok olyat, aki 10 kg fogyott vele. Szerintem kevesebb port használtál, mint amennyit kellett volna.

2012. aug. 9. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!