Most hallottam egy új fogyást elősegítő termékről a Weight Loss-ról, ti hallottatok már róla? Szerintetek beválhat?
#4-es!
Sajnos igazad van....és a linkelt írásnak is.
Elolvastam, és ha nem bánod, az ilyen és hasonló kérdésekre én is betenném a kedves Kérdezőnek, mert már a hajam kihullik, hogy az emberek NEM képesek megérteni, még most 2012-ben sem, hogy energia befektetés, megfelelő akarat, sz@r dolgok elhagyása nélkül, semmire sem mennek...
Szia!
Én már 3 hete szedem a tablettát! Jelzem, csak kiegészítésként! Figyelek hogy mit mikor és mennyit eszek, valamit mozgok is mellette :) Semmi bajom nincs tőle! :) Nincs akkora étvágyam ez tény, de nem érzem magam gyengének, vagy fáradtnak! :) és már 5-6 kg lement!
Üdv!
Sziasztok !4
Én kb 3 hete kezdtem a szedését mondván van 4-5 kg amitől szeretnék megszabadulni ,és hátha tényleg segít.Először is tudni kell rólam nem vagyok egy nagy zabálós és majdnem vega.Nem eszem kenyeret ,lisztet zsírt és tésztát ,de a súlyom 1 grammot sem mozdult ettől a csodaszertől.Nem szoktam bedőlni a reklámnak és én 5 x felett gondoltam lehet el kelne egy kis segítség.Ha valaki leírja nekem mit fogyasztott ,hogy ennyit letudott adni akkor jó.De én mikor salátát ,halat és gyümölcsöt eszem max akkor miért nem megy le.Talán eddig is megvoltam ilyen bigyók nélkül és ez most egyértelművé tette ,hogy még sem kellett volna kipróbálnom.Na ennyit a fogyásról. Á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!