Biotech super fat burner? Tapasztalat? Hány kg fogytál?
Egy het alatt 90 röl lementem 80ra. Hogyan?? Napi 3-4 etkezés szokásos 4kcal helyett maximum 2kcal/nap ebben egy alma, muzliszelet, csmell... Csapvíz. Kiegek nélkül. Powerlifting (eröemelö) vagyok serülesek vegett sajna heti 3 eröedzès ezen kivul mindennap 10 p has és 20-30p szobabicó nagy tempóval. Tisztaban vagyok vele, h nem a legegeszsegesebb de semmi jelet nemtapasztaltam h barmi is lenne.
Ha zsiregetes kiegekkel sok zold teat is igyal mellé.
Scitec nutrition- reform
Ha batrabb vagy es betudsz szerezni- clenbuterol ( nezz utana
) vagy pedig eca(effedrin-koffein-aspirin) utobbi veszelyes
Sok sikert.
fölösleges szedni bármit is. egyetek lassan, normális adagot normális kajákból. reggel leet nyugodtan falni, estefele mértékkel. napi 2-3 liter folyadék, csapvíz... egy kevés mozgás kell és nem is muszáj minden nap. mondjuk egy félóra laza bicikli, vagy kis torna.
kerülendő kaják: péktermékek, zsíros dolgok, cukorka csokika, energia ital, kóla....
jöhet: rizs, sovány hús, felvágott, rizskenyér, hal, zöldség, gyümi etc...
csak ésszel kell csinálni és tudatosan és szép lassan le lehet adni úgy, hogy többet fel se jöjjön.
Szedhetsz szarságokat, de inkább kölcsd a pénzed jó minőségű ételekre mint tablettákra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!