Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki, aki ért hozzá válaszolna?

Valaki, aki ért hozzá válaszolna?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen fogyis övet (nem tudom mi a rendes neve), amit torna előtt szoktam felvenni a hasam, derekam köré, így a torna végére szó szerint csavarom belőle a vizet. a kérdésem, hogy ez pontosan mire jó? Elősegíti a zsírégetést?
2012. jan. 4. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Ajtóba kitámasztónak, könyvespolcra könyvfogónak. Esetleg a kukát kibélelni vele.

Ahogy írtad, csavarod belőle a vizet. Ami izzadtság. NEM ZSÍR. Zsírt nem lehet kiizzadni.

2012. jan. 4. 19:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok. Igazából még nem használtam addig is fogytam, csak azt hittem, hogy ez valamiben segíthet.
2012. jan. 4. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hinni a nagy keresztes kőépületben kell, vasárnaponként. Meg a zuhanó utasszállítón.
2012. jan. 4. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Na jó, nem állok le veled vitatkozni. De azért jó nagy pofád van láthatatlanba. Kíváncsi vagyok az ilyen emberek milyenek a való életben.
2012. jan. 4. 21:44
 5/10 anonim válasza:
100%
Tudomásom szerint annyira jó ez az öv, hogy hamarabb eléred a zsírégetéshez szükséges hőmérsékletet.
2012. jan. 4. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:

még szerencse, hogy a testünk közel állandó hőmérsékletű, ha lehűlnénk pár fokot, vagy melegednénk, ahogy előző válaszoló is írta, nem működnének a testfolyamataink, tehát meghalunk. szerencsére, bizonyos feltételek között életképesek vagyunk, és többségünk (aki nem éhező) boldogan égeti a zsírt minden egyes percben.

arra ügyelj, hogy fokozd még a tested energia felhasználását (mozgás, rendszeres étkezés) és egyél egészségesen, mértékkel.

a nagypofájú válaszoló teljesen tényszerűen írt, nem értem mi a probléma. el lehet várni, hogy látatlanban is tisztelettel írjanak az idegen emberek, de ő nem tűnt bántónak, ráadásul válaszolt a kérdésre.

2012. jan. 4. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiatal korom ellenére (30 alatt) nem gondolom azt, hogy vannak csodaszerek, mint fogyi öv, mobil szauna, csodabogyó adipex, negatív kalóriás narancs, pirospaprikakrém a fólia alá, meg hasonló baromságok. Én csak a tudományosan megalapozott, kemény munkában hiszek, ami meghozza a gyümölcsét, és eddig még soha nem csalódtam. Ellentétben a 90 naposozókkal, káposztadiétázókkal, akik még meg vannak sértődve, ha az arcukba vágódik az igazság, ami miatt kikerülnek a kis komfortzónájukból.
2012. jan. 5. 08:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van! De én nem is ilyen rezgő "csodagépezet"-ről kérdeztem. :)
2012. jan. 5. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:

akár Te magad is leírhatnád az "eredményt" pár hónap múlva.

nyilván tanulságos lesz, bár aki majd akkor ilyesmi övet akar venni, azt úgy sem fogja érdekelni, hogy neked nem használt.

2012. jan. 5. 15:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Leírom én Neked most is. -30 kiló. Amúgy találtam róla dolgokat, mármint az övről. azt írja, hogy segít az izmok melegen tartásában( ezt sem igazán értem mit jelent :D) Meg segít méregteleníteni.. szóval a fogyáshoz nem sok köze van.
2012. jan. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!