Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyek a legjobb zsírégeto...

Melyek a legjobb zsírégeto ételek?

Figyelt kérdés
Teákat is irhattok, meg azokat, ami nektek a legjobban bevállt!
2011. nov. 27. 21:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

"még szerencse, hogy a párolt zöldségekben van szénhidrát."

Szerintem is. Nem biztos, hogy igazam van, de ha teljesen elvonnám a szénhidrátot, előbb-utóbb kiéheznék, és csak falnék. Inkább nem fogyókúrázom, hanem megpróbálok áttérni olyan étkezési szokásra, amit éveken, évtizedeken át tudok tartani. Sajnos az életvitelembe nem fér bele a sport, másként kell megoldanom. Ha ezzel az étkezési szokással ledobom a felesleg nagy részét, én boldog vagyok.

2011. dec. 14. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:

töméntelen szénhidrátot 2 okból eszik az ember. én főleg azért, mert nincs pénzem annyi húsra, mint amennyi kaját megeszem egy nap, tehát eszem zabot, rozskenyeret rizst etc. amik rostosak is, tehát egyéb jó tulajdonságuk is van.

a másik, amikor valaki lesz.arja a pénzt, mert van neki, de valamiért szénhidrátokat kell tömnie: ez szokás. mert sz.arul vannak szoktatva az emberek, vágynak az édes vagy aromázott szemetekre, + a házi sütikre ami az általam is kedvelt szemét, de hát olyan hagyományos hogy eszünk időnként ilyeneket is ^^

2011. dec. 15. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!