Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Lenne latvanyos eredmenye, ha...

Lenne latvanyos eredmenye, ha rendszeres etkezes (3x naponta fel adag) es napi 1 ora mellett tiamint szednek es zoldteat innek? Vagy esetleg a zoldtea helyett valami mas otlet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 08:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10;29

Egyaltalan nem voltam durva, de ebbol a valaszbol nem kaptam ertekelheto otletet, megoldast a kerdesemre!

2011. nov. 27. 10:56
 12/27 anonim ***** válasza:
senki sem mondta h durva voltál, csak arra akartam rávilágitani h nincs is értelme, mert csak felhúzod magad, az meg tök jókat vihog....ezeken át kell lépni.:) szerintem a zöld tea nem rossz, de mint semminek ennek sem szabad túlzásba vinni a fogyasztását. A kulcs a mértékletesség. a zöld tea nem fogyaszt, de vannak előnyös tulajdonságai.
2011. nov. 27. 10:59
 13/27 A kérdező kommentje:
Az etelekben nagyon keves b1 vitamin van, es ha csak es kizarolag zoldteat innek, akkor az igencsak atmosna, kitisztitana a szervezetem, csak a kovetkezmenyektol tartok. Gyerek, munka es haztartas mellett pedig se idom, se energiam kemenyebb edzesre, mint napi 1 ora seta (persze ez a tudatos resze, amugy egesz nap jovok-megyek, egy 12 kilos elosulyzot emelgetek, a babakocsi tologatasa dombra fel kulon testedzes). A napi 5x etkezessel eredmenyt nem ertem el, pedig naponta max 1000 kaloriat vittem be (etkezesenkent max 200-at). Minel kevesebbet eszek, annal inkabb stagnal a sulyom, tehat ha nem valtoztatok ezen, akkor orokre 70 kilo maradok, azt pedig nagyon nem akarom.
2011. nov. 27. 11:12
 14/27 anonim ***** válasza:

akkor jön az Isten mód, újra. de lássunk neki.

nem kell enned, hiszen Te és néhány fórumozó vagytok az egyedüli olyan lények, akik minimális energiával is éltek, tömeget tartotok.. hát használjátok ki!

amit megfogtok kajaköltséget, egy év múlva el lehet menni zsírleszívásra!

1000kcal és súly tartás? megeszel 30dkg csirkemellet, kis rizst és zöldséget, mellé csapod a vitaminokat és megvagy napi 500 forintból ami az étkezést illeti.

egyéb iránt, előbb-utóbb úgy is el fogsz jutni majd oda, hogy a kalóriaigényed alatt táplálkozz, mivel fogyni akarsz és továbbra is csak így lehet fogyni.

Izmael, értékelés az írásomra? :)

2011. nov. 27. 11:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Tettem egy érdekes kísérletet és sajnos bejött...ezért volt rejtve a nevem:)))
2011. nov. 27. 11:30
 16/27 A kérdező kommentje:

Remek!

Akkor segitsetek nekem egy kicsit, kerlek!

Ti megis mit ennetek, mikor es mennyit? Es milyen testgyakorlatokat vegeznetek?

2011. nov. 27. 11:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudod, már rengeteget leírtam én is és .Aczél. és még sokan más is (akik igyekeznek normális választ adni) a kérdezőkenk, hogy szerintünk hogyan kellene étkezni, de általában süket fülekre találnak, vagy kevésbé intelligens forma emberek had' ne írjam, miket reagálnak rá.

A bunkóság velem nem fér össze, de hát ki kellett próbálnom:) Ezért mindenkitől elnézést is kérek.

Az egészséges életmód nem hülyeség nem csak a kilók miatt...engem ennél sokkal több vezérel amikor leírom ezt a varázsszót. Nekem nem mindegy, hogy évek múltán milyen lesz az egészségem és azoké akiket szeretek és tisztelek. Ha tényleg érdekel, szívesen leírom majd neked.

2011. nov. 27. 11:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Ha lehet, akkor vegyetek figyelembe, hogy az idobeosztasom eleg kotott.
2011. nov. 27. 11:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Izmael: a kísérlet célját és a következtetést leírhatnád privátban!

Kérdező: edzésnek én véleményem szerint lehetne egy küzdősport, amíg párod vigyáz a csöppségre.

egyéb lehetőség meg lehet nem ilyen aktív, de napi rendszeres erősítő gyakorlatokból állna. fő izomcsoportokat a saját súlyoddal terhelni, akár napjában többször amikor ráérsz, vagy több időt szentelni rá és mondjuk 2 naponta 1- 1,5 órát rászánni hogy végigmozgasd magad + elmenj futni egyet.

ételekre nem tudok többet írni mint eddig. az energiaigényed alatt kell táplálkozni egészséges ételeket (ezt hozzá se kéne írni mert természetes gondolom Neked is), ha pedig nem létezik energiaigényed, tehát evés nélkül sem fogysz (ilyen ugye nincs, de hát ezt hogy bizonyítsam.. bonyolult lenne) akkor pénzt spórolsz a kaján.

amit ajánlok, hogy esténként térj át kemény edzésre, ha a lábad, hasad-hátad, karod megmozgatod több széria erősítő gyakorlattal, akkor egy részt növeled az energia igényed, nyugodtan ehetsz többet (nem akarom számszerűsíteni mennyit, amennyi jólesik) és 1-2 hét múlva ehhez alkalmazkodik a tested, innen elkezded csökkenteni az étel mennyiséget. addig, amíg nem kezdel fogyni.

2011. nov. 27. 11:40
 20/27 A kérdező kommentje:

Tenyleg erdekel! A parkapcsolatom fog erre ramenni!

56 kilo voltam, heti 3x edzettem, sosem ettem szemet kajakat. Sosem volt gond a varos egyik vegebol a masikba elgyalogolni, most meg kikopom a tudom, ha felmegyek az emeletre. A parom mar nem egyszer tett megjegyzest arra, ahogy kinezek, es nekem sem igazan tetszik, hogy tele a szekrenyem a kihizott ruhaimmal es csak acsingozok, hogy valaha felvehetem meg oket. Nem csak jartatom a szam, tenyleg valtoztatni akarok a lehetosegeimhez es idobeosztasomhoz merten!

2011. nov. 27. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!