Mit tudok kezdeni a fenekemmel? Kezd zsírosodni és narancs bőrösödni? Pedig vékony vagyok. A mozgáson kívül még valami jó tipp?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 20:48
21/23 anonim válasza:
egyik szaktársam utazás közben (ülve) feszíti a farizmait. majd próbáld ki. minimális pótcselekvés, de biztos jó ha utána délután csinálsz még egy igazi edzést is rá.
meg az energiaigényt is csak megdobja egy 20-30 kcal-lal ha eleget csinálod.
22/23 anonim válasza:
Basszanak seggbe azt tudod kezdeni a seggeddel :D
23/23 A kérdező kommentje:
Marha vicces!Nem kell komment,ha nem érdekel a téma.Szerintem te egy taknyos fiú vagy,vagy csak paraszt.Mert ha lány lennél,és lenne ilyen problémád.akkor nem lennél ilyen paraszt.Vagy ha mégis lány vagy,akkor kívánom,hogy egyszer Te is szembesülj ilyen problémával és akkor csak rakd ki a segged,hadd b....szanak seggbe.És megoldottad a problémát.:-) Barom.Már elnézést mindenkitől,nem vagyok én ilyen,csak nem bírom a köcsögöket.
2012. febr. 8. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!