Alacsony kalória deficittel, meg szénh. csökkentéssel fogyni fog az amúgy is vékonyka teste... Te tudhatnád a legjobban, hogy a zsírégetéshez inkább a fehérjebevitelt kell emelni, hogy mozgás során az izmok jobban dolgozzanak, zsírt tudjon égetni.. és így a narancsbőr is csökken..
De nem csak ennyin áll a dolog.. a narancsbőr makacs, sokmindenre oda kell vetni az eltüntetéséhez(már említették őket feljebb)
2011. nov. 19. 16:50
12/23 anonim válasza:
(*vetni???-:O) *figyelni
2011. nov. 19. 16:52
13/23 anonim válasza:
igen..
írt már nekem olyan nő, aki egészségesen kezdett élni, leadott a zsírjából és megszűnt a "narancsbőre" úgyhogy nincs itt varázslás.
zsírégetéshez nem kell a fehérjebevitelt emelni, az tápanyag, köze sincs a felhasznált zsírhoz, illetve nyilván ha kevés (éhezés van) akkor nem fog zsírt felhasználni a szervezet, de általánosan a fehérjebevitel emelése csak mint az egészséges életmód része segít.
2011. nov. 19. 17:12
14/23 Krisz85 válasza:
én még annyit tennék hozzá mindehhez, hogy ha már nincs rajtad tényleg csak minimális testzsír, akkor súlyzós edzést mindenképp iktass be teljes testre + fenékre, sétáló kitörés és egyéb fenék és combformáló gyakorlatokat, mivel egy dolog hogy nincs rajtad zsír, ha alatta nincs izomszöveg, ami a formát adja úgy az életbe nem fog megfeszülni a bőröd, ez kb olyan mintha az öklödre húznál egy kis méretű zoknit,és még összébb rántanád az öklöd, a zokni rojtozódni fog még ha feszes is,, és ha kitágítod az öklöd?! na nem túl jó hasonlat, de jól modellezi, hogy mi lehet nálad a gond.
2011. nov. 20. 06:54
15/23 anonim válasza:
Akár hiszed akár nem, nekem van rá krémem. Mivel én is használom, saját tapasztalatból írom, hogy segít. Nem pénzlehúzás, mert nem kerül egy vagyonba. Írj privátot, és megbeszéljük.
2011. nov. 20. 19:39
16/23 anonim válasza:
akkor te vagy az egyetlen 6 milliárdból :D
2011. nov. 20. 20:15
17/23 anonim válasza:
Többször mutasd meg a férjednek, vagy a barátodnakelölről is és mindjárt sportolni fogsz egy kicsit.
2011. nov. 21. 08:12
18/23 anonim válasza:
A lényeg, hogy feszes és gömbölyű legyen. A lapos és löttyedt popsikat nem szeretjük, mi férfiak... A méret kevéssé lényeges, a narancsbőr meg hülyeség, a kozmetikai cégek találták ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!