Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » ADIPEX? Abbahagytam és mást...

ADIPEX? Abbahagytam és mást étvágycsökkentőt szeretnék szedni.

Figyelt kérdés
Sajnos visszatért az étvágyam, 8 kg fogytam tőle még nem jött vissza semmi de nem is szeretném.Ezért kérdezném azt,hogy adipex után mennyi időnek kell eltelni ,hogy más,gyengébb étvágycsökkentőt szedhessek pl:adiponix?ez nem olyan káros és ilyenem van is itthon.
2011. nov. 17. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy szemet és nézd meg, hogy hat-e. Ha nem használ, akkor próbáld meg ugyanígy egy hét múlva, aztán két hét múlva.
2011. nov. 17. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
szia.köszi a választ .az utolsó adit október 30-án vettem be .novemberben már nem szedtem.az adiponixból napi 2 kell bevenni.megpróbálom.miért írtad ,hogy próbáljam meg hogy hat-e?
2011. nov. 17. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert a szünetnek az az értelme, hogy újra hasson a szer. Állandó szedés mellett egyre jobban hozzászoksz.
2011. nov. 17. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
te most melyikre gondoltál ?melyikből vegyek be?az adit már nem akarom szedni!
2011. nov. 17. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Amid van otthon, azt próbáld ki, hogy hatásosan elveszi-e az étvágyad. Ha igen, akkor nem kell szünetet tartanod. Ha úgy érzed, hogy szinte semmit sem ér, akkor várj 1-2 hetet, fogalmam sincs, az adipex mennyi idő alatt ürül ki és hogy hasonló módon hat-e a két szer.
2011. nov. 17. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
aha így már értem!köszönöm.csak azt hittem az adipexet mondod hogy szedjem.te szedtél már adipexet?azt hallottam ,hogy aki ezt a gyógyszert szedi annak már más nem fog használni!nem tudom mi benne az igazság!?de aakor ma befogom venni azt ami nekem van!köszike!
2011. nov. 18. 10:17
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Én is Adipexet szedtem, bár az igaz, hogy akkor nagyon vékony voltam, tönkre is tett, mivel amfetamin alapú szer, amikor bevettem boldog voltam és nem ettem, de amikor kezdett kimenni belőlem depressziós lettem... aztán hozzászokott a szervezetem és a negatívumai elmúltak de szerencsére időbe észrevettem, hogy nem nagyon kéne... Ez febr. márc. körül lehetett. Azóta vissza is jött pár kiló... És megtanultam, hogy soha semmilyen szintetikus szert nem szedek be! Most újra szedek étrend-kiegészítőt/étvágycsökkentőt, Perfect Six-et, hogy megkönnyítse a fogyókúrámat mert mindig is nagyon szerettem enni. Ez eddig bevált, fele annyira se vagyok éhes mint előtte, az édességet se kívánom, és ami számomra a legfontosabb teljesen természetes alapanyagokból készült, megbízható termék. Úgyhogy én csak ajánlani tudom! Szerintem nem kell eltelnie sok időnek persze nyilván valamennyit várj, mert az amfetamin pár nap alatt kiürül a szervezetből, de utána egész nyugodtan szedheted :)

2012. júl. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!