Milyen fogyókúrás kapszulát ajánlanátok, mert 5 hónapos baba mellett nincs időm tornázni vagy futni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 21:20
11/14 anonim válasza:
10-esnek. A szülés után a szervezetnek kb. 6 hónap kell, mire "kiheveri" a terhességet és a szülést. A legtöbb kismama szülés után 6 hónappal kezdi észre venni, hogy a teste visszaalakul. Szerintem nem a bogyók használtak, egyszerűen a szervezeted akkorra állt vissza, és a torna, meg a séták meghozták az eredményüket.
12/14 anonim válasza:
Így van, kb fél éves volt a baba, mikor csak úgy lefogytam, pedig előtte azért maradt, meg amíg anyatejes volt, még jött is fel további pár kiló...
13/14 anonim válasza:
én 8.hónapra értem el a versenysúlyomat, igaz, szoptatással. Tornával egyszerűbb lett volna, de valamit valamiért.
14/14 anonim válasza:
végül mi mellett döntöttél? használt?
nekem is 5 hósom van, meg egy nagyobb is :)
most kezdtem diétázni, de nincs kedvem évekig koplalni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!