Mi ez az új szer, ez az Alli?
És hogy kell szednem? Hány hét/hónap múlva látszik a hatása?
Hány éves kortól lehet szedni?
Vény nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer.
Hosszútávon csak úgy érhetsz el eredményt, ha betartod a mozgásra vonatkozó tanácsokat és természetesen követed a diétás étrendet.
Mivel nincs serkentő, vagy étvágycsökkentő hatása, ezért tényleg fontos, hogy odafigyelj a javaslatokra.
kizárólag az emésztőrendszerben fejti ki hatását, így nem befolyásolja a szívritmust és az agyműködést, és nem okoz álmatlanságot sem.
A gyógyszer megvásárlásakor a gyógyszerésztől kapsz ingyenes támogatófüzeteket (három db kis füzet). Ezekben minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet. Az egyikből megismerheted az allit és a programot, a másik segít abban, hogy az allival élvezetes legyen az evés, a harmadik pedig egy étkezési napló, amelyik segít abban, hogy lépésről- lépésre követni tudd, hogyan haladsz.
Az alli egyedülálló hatásmechanizmusának a lényege, hogy hozzákapcsolódik a szervezetben a zsírok lebontását végző természetes enzimekhez. Ez megakadályozza a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének a megemésztését és felszívódását.
Az infokat eről az oldalról szedtem: [link]
ha kíváncsi vagy olvasd végig:)
Mondjuk azt nem említik az oldalon, hogy 18 éven aluliak fogyaszthatják-e.:S
"Hosszútávon csak úgy érhetsz el eredményt, ha betartod a mozgásra vonatkozó tanácsokat és természetesen követed a diétás étrendet.
Mivel nincs serkentő, vagy étvágycsökkentő hatása, ezért tényleg fontos, hogy odafigyelj a javaslatokra. "
Nem azért de diétával és sportal enélkül is lefogysz...
Én inkább vennék L-karnitint mert azt már régóta nagyon sokan használják jó eredménnyel és 18 éves kor alatt is mehet szerintem. 2000mg fél órával edzés előtt ami mondjuk 60perc szobabicaj 130-as pulzuson, és ha még diétázol is mellé akkor tuti siker kockázatok nélkül.
Nagyon sok embernek bevált és az évek alatt bizonyított is az L-Karnitin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!