Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi ez az új szer, ez az Alli?

Mi ez az új szer, ez az Alli?

Figyelt kérdés

És hogy kell szednem? Hány hét/hónap múlva látszik a hatása?

Hány éves kortól lehet szedni?

2009. máj. 6. 07:49
 1/4 anonim válasza:
89%
Írd be a Google-ba, hogy alli. Rengeteget lehet róla olvasni. Talán találsz számodra fontos dolgot.
2009. máj. 6. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vény nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer.

Hosszútávon csak úgy érhetsz el eredményt, ha betartod a mozgásra vonatkozó tanácsokat és természetesen követed a diétás étrendet.

Mivel nincs serkentő, vagy étvágycsökkentő hatása, ezért tényleg fontos, hogy odafigyelj a javaslatokra.

kizárólag az emésztőrendszerben fejti ki hatását, így nem befolyásolja a szívritmust és az agyműködést, és nem okoz álmatlanságot sem.

A gyógyszer megvásárlásakor a gyógyszerésztől kapsz ingyenes támogatófüzeteket (három db kis füzet). Ezekben minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet. Az egyikből megismerheted az allit és a programot, a másik segít abban, hogy az allival élvezetes legyen az evés, a harmadik pedig egy étkezési napló, amelyik segít abban, hogy lépésről- lépésre követni tudd, hogyan haladsz.

Az alli egyedülálló hatásmechanizmusának a lényege, hogy hozzákapcsolódik a szervezetben a zsírok lebontását végző természetes enzimekhez. Ez megakadályozza a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének a megemésztését és felszívódását.

Az infokat eről az oldalról szedtem: [link]

ha kíváncsi vagy olvasd végig:)

Mondjuk azt nem említik az oldalon, hogy 18 éven aluliak fogyaszthatják-e.:S

2009. máj. 6. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

"Hosszútávon csak úgy érhetsz el eredményt, ha betartod a mozgásra vonatkozó tanácsokat és természetesen követed a diétás étrendet.

Mivel nincs serkentő, vagy étvágycsökkentő hatása, ezért tényleg fontos, hogy odafigyelj a javaslatokra. "

Nem azért de diétával és sportal enélkül is lefogysz...

Én inkább vennék L-karnitint mert azt már régóta nagyon sokan használják jó eredménnyel és 18 éves kor alatt is mehet szerintem. 2000mg fél órával edzés előtt ami mondjuk 60perc szobabicaj 130-as pulzuson, és ha még diétázol is mellé akkor tuti siker kockázatok nélkül.

Nagyon sok embernek bevált és az évek alatt bizonyított is az L-Karnitin.

2009. máj. 6. 13:28
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is utánnajártam, a honlapjukat is néztem, de azért engem az ára riaszt (olyan 10000Ft körül van, de gyógyszertár válogatja) meg az is, hogy a zsír végülis hasmenéssel távozik. Valamint külföldi fórumokon (ahol már régóta használják)olvastam, hogy akár egy pukival is magad alá csinálhatsz persze ez szervezet függő.Végülis majdnem ugyanazokat az alapanyagokat tartalmazza mint az adiplex csak más-más arányban.Jobb lett volna ha inkább azt törzskönyveztetik......:)
2009. máj. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!