Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hány óra múlva hat a mályva tea?

Hány óra múlva hat a mályva tea?

Figyelt kérdés
Akkor is hat, ha beáztattam mellé egy epres filtert is?
2011. okt. 17. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt ki kell tapasztalni,de nekem úgy hat,hogy este 8 körül megiszom,és reggel 6kor kávéivás után,már megyek is a wc-re,viszont csak akkor kerülheted el a kellemetlen hasfájást,illetve erős hasmenést,ha este iszod,és utána már nem eszel.Szóval mindenféleképpen este idd.Napközben meg amúgy olyan 5-6 órán belül jön a hatás,de hascsikarással körítve.
2011. okt. 17. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
én csak egyszer próbáltam este lefekvés előtt ittam egy csészével, rá másfél órára olyan szörnyű hascsikarásom volt hogy utána a2-3 órát a wcn töltöttem kínkeserves fájdalmak közt. na akkor mondtam hogy soha többé.
2011. okt. 17. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Este ittam, és nem ettem utána már semmit. Ma reggel sikerült wc-znem (szintén kávé után :-)), de nem hajtott meg egyáltalán. Ami nem is baj, nem a hasmenés a cél, hanem hogy 1-2 naponta tudjak wc-re menni. Belefáradtam már, hogy se a szűztea, se a keserűsó, se korpa, se lenmag, de sokszor még a stadalax sem hat rám. :-( A heti 1 nagywc-nél meg egy kis hascsikarás is kellemesebb.
2011. okt. 18. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
eszel elég rostot és mozogsz eleget?
2011. okt. 18. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is baj van az emésztésemmel.Sokszor volt szorulásom,vagy egyáltalán még inger sem volt,de ez a mályva tea sokat segít.Első voltam.
2011. okt. 18. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Az volt az első, hogy aképp változtattam az életemen, hogy tudatosan odafigyeltem, hogy meglegyen a napi rost mennyiségem minden nap. Kicsit jobb lett a helyzet, de még akkor sem sikerült 1-2 naponta...sajnos extrém módon székrekedéses vagyok.:-(
2011. okt. 19. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran eszel? Miket eszel? Ha ezek rendben vannak, akkor szerintem menj el orvoshoz. Érdemes lenne probiotikumot is szedni. Az a baj a hashajtással így a mályvateával is, hogy idővel kialakul a tolerancia, és ugyanannyi hashajtó már nem fog hatni, hanem több kell. Így lehet eljutni a napi 30-40 szem hashajtóig. Nem vicc, van olyan ismerősöm, akire már ennyi sem hatott. Szóval csak okosan vigyázz a bélflórádra!
2011. okt. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!