Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Érdeklödöm ki szedett adipex-e...

Érdeklödöm ki szedett adipex-et? és milyen eredményeket ért el. Én 3. napon tartok kitartóan. Várom válaszaitokat ágica

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A:

ja, és a célom 52 kg lenne, így épp most vagyok benne a tervezett második 20 szem szedésében.

Ha elérem a célt, nem kockáztatok többet, nem akarom újra szedni, cél a megtartása a testsúlynak. :-)

2011. szept. 18. 09:53
 12/19 A kérdező kommentje:

sirályhojsza

Elnézést!!

A kérdöjel nem bántás képpen, hanem véletlenül került oda!

2011. szept. 18. 14:10
 13/19 bix ***** válasza:

sirály válaszát egészíteném ki egészen apró módon:

"Mielőtt valaki ideírná, nem igaz, hogy illegális lenne vagy hogy betiltották volna, egyszerűen nem forgalmazzák hazánkban, nincs törzskönyvezve, és nem kapható (elméletben egy orvos felírhatná, gyakorlatban nem tudnád hol kiváltani, ezért van ez a külföldről, netről rendelgetés). "

a törzskönyvezés nem is lehetséges, ugyanis pszihotrop gyógyszer ilyen jellegű készítményben (fogyókúrás készítmény) nem hozható forgalomba egyáltalán itthon, így ha akarnák akkor se lehetne ezt áthidalni. nem véletlen hogy antidepresszánsnak indult, csak kiderült hogy van egy ilyen mellékhatása, kiüti az éhségérzetet...

2011. szept. 18. 17:25
 14/19 anonim válasza:
én 11 napig szedtem 2naponta 2napos szünetekkel, előtte is rendszeresen sportoltam, csk rásegítésnek kellett... semmi betegségem nm volt (háziorvos is csk akkor látott, mikor igazolás kellett), 20 bogyót vettem, de abbahagytam, így maradt még 9. rá se bírok nézni, valószínűleg kidobom... nálam bélgyulladás lett az eredmény. viszont "legalább" elmondhatom, hgy EREDETIt kaptam:D + hozzá egy gyógyíthatatlan betegséget, amit nm könnyű feldolgozni, főleg huszonévesen. azért volt néhány pozitív hatása is (a vizsgákra nagyon könnyen tanultam és dupla erobikra jártam+esténként futottam), bár ez nekem már mellékes:) összességében: rohadtul nm érte meg!
2011. szept. 19. 12:48
 15/19 anonim ***** válasza:

A:

Szia utolsó!

Milyen gyógyíthatatlan betegséged lett tőle?

Illetve hogy vezette le ebből a gyógyszerből az orvos a bélgyulladást??? Hamenésed volt tőle (ez szerepel a gyakori mellékhatások között) és a gyakori hasmenéstől begyulladtak a beleid? Vagy hogy? Nem látom az összefüggést.

2011. szept. 19. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:

A:

Egyébként nem értem az embereket, hogy ha bármi mellékhatást is tapasztalnak, miért nem hagyják azonnal abba a szedést.

A második válasz írója pl. írta, hogy "többször" is összeesett. Ez hogy? Első összeesés után nem hagyta abba a szedést?

Vagy hogy se aludni, se dolgozni ne tudott. Akkor miért kellett 3 hétig szedni??

Van akik írják, más fórumokon, hogy majd kiugrik a szívük tőle. Mégis szedik... Erre mit mondhat az ember?

2011. szept. 19. 14:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Hagyd abba. Ha már szer kell mindenképp, akkor használd a T.urbo diétát. Annak nincs mellékhatása, ha normálisan csinálod. Nem kell mellé mozognod se. Én 2 hét alatt 6kg-at adtam le. Tartottam 1 hónap szünetet, a következő 2 hétben még 4-et. 10 kiló minusszal egész jól elvagyok, nem híztam vissza, pedig ennek már több hónapja.
2011. szept. 21. 18:47
 18/19 anonim válasza:
Én Reductil-t szedtem egy hónapig. Ez az enyhébbik fajta ilyen gyógyszer. Az elején BRUTÁLIS hatása volt később erős, aztán gyengült. Olyan volt, hogy rá sem bírtam nézni a kedvenc ételeimre, egyszerűen szinte undorodtam tőlük. Nagy nehezen, lassan egy csirkeszárnyat lenyomtam (üresen) és estig jól elvoltam vele. Nem kívántam semmit enni, azt is csak rossz étvággyal, nyamnyogva. Viszont egy kellemetlen mellékhatása volt. Mégpedig, hogy hidegrázást okozott. Kora nyáron kezdtem szedni és megfigyeltem, hogy a gyógyszer bevétele után két órával jön a "Majd megfagyok érzés". Beöltöztem kabátba, magamra terítettem a takarót és mégis fáztam, vacogtam, dideregtem. Ez eltartott egy órát, aztán elmúlt és utána semmi probléma. Más különösebb mellékhatás nem volt.
2011. szept. 22. 07:39
 19/19 Times84 válasza:
100%

Szia!

Én 2x szedtem már adit....nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincs vele kapcsolatban....én azért kezdtem el, mert milliószor próbáltam fogyni, de gyenge vagyok...egy hónap a max idő és feladom, szégyen nem szégyen, van akinek hatalmas a kitartása és vagyok én akinek szinte semmi...így nekem naggggyon sokat segített...első alkalommal olyan 2 hónap alatt 10 kg ment le, ez volt tavaly télen, majd most késő tavasszal a 2. kúra alatt, ami szintén olyan 2-2,5 hónap volt 13 kg...így tavaly óta bő 20 kg-val lettem kevesebb...én úgy csináltam, hogy olyan du 1 körül vettem be, nagyon kívántam a vizet, de csakis flakonból tudtam inni :D és minden nap bicikliztem 1 órát...a kaját én sem kívántam egyáltalán...egyedül ennél a szernél tapasztaltam azt, hogy tényleg kikapcsolja az éhségemet, sőt egy nap egyszer alig tudtam vmit lenyomni a torkomon...ez persze késöbb változott, akkor már megettem egy fél adagnyi kajákat, de kerültem a kenyeret,tésztát, inkább húsok gyümölcsök...nekem hál'Istennek nem okozott semmi problémát! Persze ez nem azt jelenti, hogy másnak sem fog...aludni annyiban volt nehéz, hogy mire elaludtam este olyan éjfél,1-2 lehetett, és felkeltem max 7kor, de nem voltam fáradt....mostanában, hogy korán kel kelnem, visszasírom az adis időszakom ilyen hatását :D de 1-2 hónapon belül lesz még 1 kúrám télre...85 kg voltam, most mikor utoljára mértem magam 62 voltam....télen ha lemegy még minumum 5 kg, az nekem már elég...

Szép napot! :)

2011. szept. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!