Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyasztó tabletták? Többi lent.

Fogyasztó tabletták? Többi lent.

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt a különböző tablettákról, hogy mennyien próbáltátok ki. Az lenne a kérdésem, hogy van e köztetek olyan aki tényleg CSAK ezzel fogyott le és tartósan, hogy nem szedte vissza a leadott kilókat?

Nem igazán értem miért jó ezeket bevenni.

Mielőtt bárki is azt mondaná én biztos sovány vagyok nem nem vagyok az tornázok ezerrel és odafigyelek mit eszek.

Csak azt nem értem, ha valaki ki tud adni x ezer forintot ezekre a csoda tablettákra az miért nem inkább a sportra illetve a táplálkozására teszi?

Tény nem ismerem az árakat sem csak azokat amiket TV-ben reklámoznak azoknak viszont borsós áruk van.

Ki miért kezdte el ezeket a bogyókat szedni? Erre lennék legfőképpen kíváncsi.

Nem vitát szeretnék szítani csak érdekel. Csak értemes válaszokat szeretnék.

2011. szept. 11. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megmondom én hogy mi a fogyasztó szer: a SPORT és a DIÉTA , meg fogyasztószer az is, hogy ha az embernek megvan ehhez a kellő akaratereje.. miket nem találnak ki hogy meggazdagodjanak az embereken.. Mozogni kell és kész meg egészségesen élni
2011. szept. 15. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Természetes dolgokkal is lehet fokozni ilyen szarok helyett a diéta és a sport hatékonyságát, ott a zöldtea, ananász fogyasztása, vagy napi egy max két kávé cukor nélkül kis tejjel; Ne dőljetek be a népámításnak!!
2011. szept. 15. 00:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Én nem szedek ilyeneket mozgok és oda figyelek arra, hogy miket eszek iszom. :)

Csak kíváncsi lennék, hogy ki miért kezdte el szedni és milyen eredménnyel. Mert erről még senki sem beszélt. :)

2011. szept. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!