Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gáz ha még ilyenkor bevágtam...

Gáz ha még ilyenkor bevágtam egy csomag chipset?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék amúgy, meg olyan 2kor fekszem szerintem, csak gondoltam megkérdezem:D
2011. szept. 4. 22:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én úgy megkívántam emiatt a kérdés miatt h vettem egy csomaggal XD
2011. szept. 5. 22:29
 22/24 A kérdező kommentje:

A 22.28-as válaszolónak:)

Álmomban nem gondoltam volna hogy ekkora port kavar a hülyeségem:D Az utolsó válaszolónak pedig egészségére hozzá:D Én is ma ettem meg a legvégét:)

2011. szept. 5. 23:59
 23/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg most kedves élelmiszer kémiás válaszoló, mond hogy havonta 1-szer nem eszel meg egy falat chipset se. "

? Én csak a zsír/olaj beszólásodra reagáltam (hogy nem zsíros, mert olajos), egy szót se szóltam be a csipszed ellen :) Előtte 01:55 is én írtam.

Szeretem a chipset, de nem eszek havonta, csak ritkábban (lays, chio natura.. az sós, semmiféle ízfokozót nem tartalmaz)

2011. szept. 6. 00:11
 24/24 anonim ***** válasza:

"Utána vegyél a szádba valamit és a nyelveddel nem fogod érezni az ízét.

Ugyanis az ízfokozók egy része úgy hat, hogy lemarja a legfelső rétegét az ízlelő bimbóidnak, hogy az előbukkanó új réteg érzékeljen erősen. "

ÁÁÁ mert ez olyan ízfokozó, hogy csak a csipsz ízét fokozza, az előbukkanó új réteg érzékel erősen, aztán utána hirtelen a következő ételre leblokkol (mert észreveszi, hogy az már nem galád csipsz) és meghal az összes ízlelőbimbó.

Bocs.

Tényleg nem egészséges a csipsz, meg az ízfokozók se, de hülyeségekkel se etessetek.

2011. szept. 6. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!