Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gáz ha még ilyenkor bevágtam...

Gáz ha még ilyenkor bevágtam egy csomag chipset?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék amúgy, meg olyan 2kor fekszem szerintem, csak gondoltam megkérdezem:D
2011. szept. 4. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
00:28 nehogy szétdurranj a méregtől, ki írt olyat, hogy étkezés/vacsi a csipsz?
2011. szept. 5. 01:55
 12/24 bix ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:55

"ami jó egy csótánynak az elég jó a családomnak" al bundy

2011. szept. 5. 06:21
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Csak kíváncsi voltam ki hogy reagál rá ebben a topikban XD Egyébként szerintem egy 100-150g-os valamitől nem fogok 3 kg-ot hízni:D Amúgy nem ez volt a vacsorám, mint valaki írta.Jaj, és szerintem az ilyen chipseket olajba sütik, szóval zsíros nem igazán lehet XD
2011. szept. 5. 12:37
 14/24 anonim ***** válasza:
0.55 akkor ne egyél semmit, minden tele van méreggel és kosszal, és hormonokkal, zöldségek, gyümölcsök minden....még a BIO is, szóval nagyon sorry de eszméletlen sok szemetet eszik minden ember, és a mikulás sem létezik...
2011. szept. 5. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:

@ kérdező

@ ma 15:05

Ha arcbőröd pattanásoságát hajlandó vagy bevállalni(mert még abban a korban vagy) akkor egyél meg 3 zacskó csipszet. [A sok olaj biztos pattanásokhoz vezet]

Utána vegyél a szádba valamit és a nyelveddel nem fogod érezni az ízét.

Ugyanis az ízfokozók egy része úgy hat, hogy lemarja a legfelső rétegét az ízlelő bimbóidnak, hogy az előbukkanó új réteg érzékeljen erősen.

Ezt élelmiszer kémiából tanultuk, nem az ujjamból szopom.

2011. szept. 5. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
de itt már megint túlzásokba esünk senki nem mondta itt h naponta eszik chipset....
2011. szept. 5. 18:17
 17/24 anonim ***** válasza:

"Jaj, és szerintem az ilyen chipseket olajba sütik, szóval zsíros nem igazán lehet XD"

Ezt ugye viccnek szántad? Vagy komolyan gondoltad? Talán azt hiszed, csak a zsírtól hízol? Mivel a chips olajban sül, akkor tömheted be mértéktelenül? :))))

Frissítsd fel a kémiai tudásodat.. ugyanarról a vegyületcsoportról van szó, csak a halmazállapotuk eltérő (ha szilárd: zsír, ha folyik: olaj). Ha megnézed bármi élelmiszer csomagolásán a ZSÍR-tartalomban benne vannak az olajok is.

A chipset pálmaolajban/pálmazsírban szokták sütni (nálunk szobahőmérsékleten szilárd/zsír, de olyan alacsony az olvadáspontja, hogy ahol a pálmák vannak, még olaj/folyékony).

2011. szept. 5. 18:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Lehet szorulok pár kémiaórára is és élelmiszerkémiám se volt még és szerintem nem is lesz, de hétköznapi értelemben az olaj az növényi eredetű a zsír pedig állati eredetű értelemben használatos (mifelénk), ezt viszont elismerem hogy hülyeség volt. Az ízfokozós válaszolónak üzenném hogy nem eszem meg 3 csomaggal, mert 1 is doszt elég és mondj olyan ételt ami nem tartalmaz ízfokozót. És nem, nem hiszem hogy csak a zsírtól híznék. Nem tudom milyen olajba sütik a chipseket (őszintén nem is érdekel) de többnyire a ho olajokról tudom hogy azokat használják. A kérdést pedig csak úgy kiírtam, mivel én itt 11-kor nagyba net előtt chipset ettem és vagy 5 ilyen "jaj ez sok kalóriát tartalmazott" kérdést láttam. Hát papolós emberkékre találtam az biztos, tanultam is a dologból hogy legközelebb ne akarjak a csomó hülye kérdés közé még egyet kiírni. Amúgy meg most kedves élelmiszer kémiás válaszoló, mond hogy havonta 1-szer nem eszel meg egy falat chipset se. Aki meg az egészséges életmódról papol, az mehet a sunyiba, mert itt sajnos már semmi se az.
2011. szept. 5. 20:19
 19/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok abban a korban hogy pattanásos legyek (csak alkalmi szinten olykor olykor a hónap bizonyos napjai előtt).
2011. szept. 5. 20:21
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
édes Istenem egy chips miatt egyétek meg egymást...
2011. szept. 5. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!