Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki hallott már arrol h az...

Ki hallott már arrol h az almaecet égeti a zsírt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mondták h próbáljam ki ha nagyon akarok fogyni. Csak ugye ennek veszélyei is vannak. Pl h gyomorfekélyt okozhat ha rosszul használom. Arra vagyok kiváncsi h mondjuk egy 2 dl-es pohárba mennyi ecetet öntsek h feltudjam higitani vizzel??
2011. aug. 2. 13:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
jolvan akk ezek után amiket mondtatok, h hogynézett kii a böre utánna meg stb.. már kise merem próbálni.. talán ha idösebb leszek és nagyobb darab... most csak pár kiló fölöslegem van és nem 20-30 kilókat szeretnék fogyni.
2011. aug. 2. 14:34
 22/27 anonim ***** válasza:
nme azért nézett ki úgy a bőre mert almaecettől fogyott,hanem azért mert sokat fogyott..
2011. aug. 7. 19:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam azért fogytam mert hányingerem lett...fúj most is ráz a hideg a rágondolok
2011. aug. 11. 08:13
 24/27 A kérdező kommentje:

de basszus az ecetet takaritásra szokták használni és remek vizköoldó.. hát persze h sokat fájt a hasa amikor használta... csoda h nem lett semmi gyomorfekélye.

szerintem én inkább maradok a jol bevált mozgásnál! (amibe tényleg lehet bizni és tényleg hatásos)

2011. aug. 11. 22:15
 25/27 anonim ***** válasza:
helyes gondolat hajráá
2011. aug. 12. 07:56
 26/27 anonim válasza:
Az almaecetet arra használják hogy a torkot fertőtlenítsék vele.Olyanról,hogy égeti a zsírt még nem hallottam O.o!
2011. aug. 31. 21:47
 27/27 anonim válasza:
Azok fogyási csíkok voltak a bőrén. Nézz utána ! Az elmúlik egy idő után.
2014. aug. 11. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!