Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki hallott már arrol h az...

Ki hallott már arrol h az almaecet égeti a zsírt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mondták h próbáljam ki ha nagyon akarok fogyni. Csak ugye ennek veszélyei is vannak. Pl h gyomorfekélyt okozhat ha rosszul használom. Arra vagyok kiváncsi h mondjuk egy 2 dl-es pohárba mennyi ecetet öntsek h feltudjam higitani vizzel??
2011. aug. 2. 13:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
azta uccsó :O ez aztán a reklám XD
2011. aug. 2. 13:50
 12/27 A kérdező kommentje:
értem. én 16éves vagyok. szerintetek érdemes kipróbálni ilyen korban?
2011. aug. 2. 13:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Figyi! Én is hallottam már róla, hogy vannak akik ezzel fogytak le. Szerintem mondhatunk itt bármit, ha ebben látod a reményt a változásra, akkor úgyis meg fogod próbálni. Hát tedd azt, de valóban vigyázz a gyomrodra.
2011. aug. 2. 13:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Milyen reklám???Mit reklámozok,az almaecetet?Én sohasem ittam,nem is fogom,elég volt egyszer beleszagolnom amikor a kolléganőm itta,kíváncsiságból megszagoltuk mind.Volt aki még bele is kóstolt.Csak leírtam,hogy fogyott le előttem a volt kolléganőm,ezzel az ecetezéssel,és azt is leírtam,rengeteget fájt a gyomra,mindig panaszkodott.
2011. aug. 2. 13:58
 15/27 anonim ***** válasza:

A kolléganőtök nyilván CSAK azt itta. Így nem csoda h fogyott vele.

Én is fogyok, ha csak szörpöt iszok, mellette semmi normális.

2011. aug. 2. 14:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy mit evett,meg mit nem,arra nem volt időm hogy lessem.Azt sem tudom hogy otthon mit evett.Ennyit tudok,hogy így itta.A gyomorfájás mellett még a bőre is nagyon ronda lett,főleg a hasán,meg a karján.
2011. aug. 2. 14:03
 17/27 anonim ***** válasza:

nyugi, csak vicceltem :O

De sztem eléggé mézesmadzag a kérdezőnek egy ilyen szöveg, nem gondolod? :S végülis 50 kg-t fogyott az állításod szerint, emellé egy kis hasfájás nem olyan súlyos. Ilyet szoktak írni a fogyasztószerek alá. Ezért írtam, hogy jó kis reklám.

2011. aug. 2. 14:04
 18/27 anonim ***** válasza:

Sokan hallottak róla, de attól még nem lesz igaz.

Ha fogyni akarsz: normális kaja, nem sok, nem kevés, de egészségesen + mozgás. Másképp nem fog menni.

2011. aug. 2. 14:17
 19/27 bix ***** válasza:
az almaecet nem éget zsírt. a zsír energia. a szervezet akkor bontja le ha szüksége van rá. ha nem elég az amit beviszel. lehet mozgás nélkül is fogyni, és annyit enni mint egy 3 hónapos gyerek, meg lehet normális adagok mellett sporttal is. hiába iszol ecetet az átfut rajtad, max hashajtó hatása lehet, nem szívódik fel rendesen a tápanyag, ami nettó kib@szás magaddal ha normális, minőségi, vitamonokban, fehérjében, minőségi szénhidrátban és rostokban gazdagon eszel...
2011. aug. 2. 14:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Azért volt miből fogynia 50 kilót bőven,sőt,még most is van miből.Egyébként először kinevettük,majd hónapok múlva meg már írigyeltük.Ruhában nincs gond vele,de strandra nem igen kell mennie,ezt ő maga mondta,hogy iszonyat a bőre,a hasán olyan,mint ha egy nagy darab rongy lenne összegyűrve.Én még akkor láttam az öltözőben amikor még "csak" 30-at fogyott,azóta meg még ment le vagy 20,ahogy elnéztem,de messziről láttam,most nem beszéltem vele.
2011. aug. 2. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!