ADIPEX Sziasztok! Én azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megrendeltem magamnak az Adipex -et! Az első nap bevetem egyet majd másnap megint és harmadnapra begyuladd az egész ínyem! Lehetséges hogy ez az ADIPEX mellékhatása?
Bix,nem mindegy az neked?
Hihetetlen,hogy nem tudnak emberek átlépni kérdéseken,amikhez semmi közük!
Utolsó,40kg-t az Adipextől fogytál? Mennyi idő alatt?
"Bix,nem mindegy az neked?
Hihetetlen,hogy nem tudnak emberek átlépni kérdéseken,amikhez semmi közük!
Utolsó,40kg-t az Adipextől fogytál? Mennyi idő alatt?
"
semmi közöm. ez tény. úgy teszed magad tönkre ahogy akarod. ez is. de itt annyit lát az elkeseredett fogyózó hogy huhha 40 kilók repkednek lefele, és mekkora királyság, hát ő is beszedi. anélkül hogy lenne halvány lila gőze is arról, hogy mit tesz magával, és milyen következményei lesznek. úgyhogy ez jóval túlmutat azon hogy én nem tudok túllépni valamin. a szádból úgyse tudom kivenni, vagy kirugdosni mozogni, így lényegtelen. de jó ha van nyoma annak, hogy mindennek ára van! a normális diéta+mozgás klasszikusnak is, de ennek is. és azt meg kell majd fizesse mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!