Eat control Biotech vagy 30 days? Olyan 15-20 kilótól szeretnék megszabadulni.
Okoskodásokból és beszólásokból nem kérek...
Amikor tudok tornázok, de egy majdnem 2 éves gyerekkel itthon nem tudok eljárni sem konditerembe, se futni...
de sétálni el tudsz járni a gyerekkel + baba-mama tornára is, sőt a baba-mama tornát otthon is csinálhatod ;)
sőt heti 2-3 alkalommal futni is el tudsz menni, gondolom 7-8 fele lerakjátok a gyereket aludni, az apja vigyáz rá, te meg mehetsz futni ;)
13:09-esnek üzenem... A kijelentéseidből gondolom, hogy nincs gyereked...
Egész nap egyedül a gyerekkel és este 8kor szerinted lenne erőm futni menni? Hm...
Köszi a jó tanácsot, de ez nem jött be...
mellőzzenek már az olyan okostojások akiknek életükbe nem volt gyerekük...
A torna nekem nehezen megoldható... GYEREKKEL itthon egyedül nehéz!
Vagy az torna, hogy 2 felülés közt szaladgálok a gyerek után? Az hatásosabb?
13:09-es vagyok, tényleg nincs gyerekem, csak egy 2 éves unokahúgom, a húgom nem jár futni, bringázni járt a gyerekkel (most már azt sem, mert jön az új unokahúgom ;))
a barátnőm az egyévese mellett heti 5* 1 órát fut, előtte baba-mama tornáztak, nem futkározott a gyerek után, hanem bevonta a tornába, és "súlyzóként" használta + van még neki egy 4,5 és egy 3 éves is ;)
és hidd el, ők is hullafáradtak
Nehogymár egy 2éves gyerek teljesen életképtelenné tegyen!! Attól hogy gyereket szültél még nem rokkantál le! Fürödni,meg wc-re menni hogy szoktál?sehogy,mert ott a gyerek? Sok a kifogás,mindenkinek arra van ideje amire szeretné! De látom nem füllik a fogad a mozgáshoz!
Akkor legalább az étrendedet állítsd össze jól!
Egyik tápkieg sem ér semmit. Ha étkezésen változtatsz, azzal már fogysz.
Egy cikk, amit én írtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!