Kérdésem a 30 Days tablettáról?
Én azt javaslom ne dobjál ki felesleges pénzt ilyen gyógyszerekre. Nem hatnak. Én január közepe óta fogyózok azóta 15kg lement. A mozgás a legjobb. Ilyen jó időben lehet menni úszni, bicajozni, futni görkorizni, kirándulni, gyalogolni. Szóval számos lehetőség van. A kaja szempontjából annyit javaslok hogy a rossz minőségű szénhidrátot mint a fehér kenyér, fehér lisztes péksüteményeket és cukrot fokozatosan hagyd el. Napi 5étkezés. Reggelire mehet tk, magos kenyér, kifli hozzá zöldség( ubi, paprika, paradicsom) és valami fehérje (pulykahusi). Most a gyümölcsöknek szezonja lesz. Tehát ilyen tízóra simán lehet valami gyümölcs. Ebéd amit éppen főzöl, de lehet akkor legyen főzelék, saláta valami húsival. Esetleg grillezhetsz zöldségeket húsokat. De itt próbáld mellőzni a rizst és zsirban főtt dolgokat. Uzsira megint valami gyümi vagy saláta. Vacsira inkább fehérje egy natúr joghurt valami idény gyümöccsel vagy ha megbírod enni a túrót akkor azt is ehetsz.
Lényeg hogy nem kell ilyen fölösleges dolgokra kültened és nem is fogsz magadban kárt okozni. Salátából is annyiféle variáció van. Most nálunk nagy szám a fehérbor ecetes parajos-narancsos saláta. A grillezett húsi zöldségekkel. Jégsaláta paprikával, ubival és egészben megpárolt pulykamell. Ruccola sárgabarackkal. Szóval van választék és már az egész család ezt eszi. Lassan itt paradicsom időszaka, lehet paradicsom saláta valami húsival is. Csak lényeg a kitartás és ne egy hét után várj csodát. Én garantálom neked, ha figyelsz a táplálkozásodra és naponta mozogsz, akkor szeptemberig jó pár kilótól tuti megszabadulsz. (ugye súlytól függően)
ne viccelj már ilyenekkel!
itt a nyár, csomó zöldség meg gyümölcs kapható, finom salikat, kajákat lehet csinálni belőle.
mellette bringázz minden másnap 1 órát.
ha nem akarsz, akkor is fogysz :D menjetek a vőlegényeddel túrázni, sétálni :D
ne dobd ki a pénzed ilyen "csodaszerekre" a legjobb a mozgás, mert szép, formás leszel tőle, és jobban bírod majd az egész éjszakás táncot :D
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!