Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex vagy Hoodia? Tapasztalo...

Adipex vagy Hoodia? Tapasztalokat várnék. Kérem, hogy csak írjon, aki próbálta.

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 10:29
1 2
 11/15 Timcsy01 válasza:

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mikor, hogyan, és mitől szeretne lefogyni. Igen is vannak olyan emberek, olyan testalkattal, akiknek sajnos semmi nem használ sehogy sem, és a végletekig elmennek, csak, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Ebben nincs semmi rossz, hiszen emberek vagyunk. Megszeretnénk felelni másoknak, a férjünknek/feleségünknek, és persze magunknak is.

Én 86 kilóval mentem szülni 2010 októberében. Most 2011 júliusban 64 kiló vagyok, már több mint 2 hónapja ennyi vagyok, de nem ez a fontos. Lefogytam sokat akaraterőből, tartottam egy kis szünetet, mert a TERMÉSZETES FOGYÁST is megérezte a szervezetem, pedig nem vagyok beteges. És ,,elkényelmesedtem". Sajnos akár mennyire AKAROM már nem megy úgy a fogyókúra amennyire kellene, hogy menjen, pedig akarat erőm is van hozzá.

Mondhattok gyengének, vagy puhánynak, nem fog érdekelni, de tiszteljük már annyira a másikat, hogy elfogadjuk a döntését.

Ismeretlenül kritizáljátok egymást, azt sem tudod ki ül a másik gép előtt, nem ismered a múltját, a jelenjét, és ha már nem tudsz ide értelmes dolgot írni, akkor ahelyett, hogy másokat megbántasz, inkább csöndesen lépj vissza!

2011. júl. 7. 15:36
 12/15 Timcsy01 válasza:
Jah és most rendeltem Hoodiát, hogy kipróbáljam, és nem sokára vissza jövök, és leírom nektek a tapasztalatokat!:-)
2011. júl. 7. 15:38
 13/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan bele sem gondolnak, hogy egy pár csodaszerrel az egészségüket vághatják tönkre. Pár kiló többlettel is lehet boldogan és egészségesen élni. Bizonyos életkor után pedig nem megy a fogyás, vagy csak nehezen.Ezt is el kell fogadni.
2011. júl. 7. 20:28
 14/15 Timcsy01 válasza:
Az előző vagyok!Nem 2-3 plusz 2-3 kilóra gondoltam, amikor ezt írtam. Biztos nem az a megoldás, hogy minden félét beszedjünk, és tátott szájjal várjuk a csodát, mert ilyen nem létezik, tenni is kell érte valamit. De vannak olyanok, akiknek sajnos nem nagyon megy. Ezt is el kell fogadni. De Én 24 évesen, egy gyerek után nem vagyok hajlandó belenyugodni +8 kilóba, hiába adtam le 14-et. És ehhez a 8 kilóhoz megpróbálok ,,segítséget" kérni, hátha gyorsabban lemegy. De ettől nem ítélek el senkit, aki nehezebb gondokkal küzd!
2011. júl. 7. 22:07
 15/15 anonim válasza:
Szia, én mindkettőt ismerem, tapasztalataim is vannak. Az Adipexet több hónapig szedtem. Hatásos is volt, lefogytam 65 kg-ról 56 kg-ra, elértem az áhított modell alkatot, viszont nagyon megszenvedtem a bosszúját. Annak idején olvasgattam a mellékhatásokról, de nem vettem nagyon komolyan, azért óvatosan bántam vele. Tapasztaltam a leggyakoribb mellékhatásokat: izzadás, magas vérnyomás, álmatlanság, tehát felpörgetett. Az alváshiányt még úgy ahogy megoldottam, de aztán jelentkeztek ilyen hirtelen bekövetkező mellékhatások. Például egyik este elfogyasztottam a kis adag vacsorámat, és fél óra múlva csak úgy semmi előjel nélkül kihánytam az egészet. Itt már megijedtem. Aztán jött a hidegrázás és közben izzadás, remegés, folyamatos szájszárazság(tehát mint ha drogoztam volna. Ezek után végképp abbahagytam, illetve rámparancsolt a barátom, hogy fejezzem be, mert egy elvakult fogyni vágyónak csak a mínuszok repkednek a szeme előtt és nem érzékeltem milyen gázos ez a dolog. Az adipex később sem hagyott békén, úgy 1-1,5 év múlva jelentkezett nálam egy újabb tünet. Még korábban olvastam róla, hogy mellékhatás lehet, a fogak elgyengülése. Sajnos ez a legrosszabb mellékhatás, ami nálam jelentkezett. Szépen lassan elkezdtek fájni a fogaim és sorjában gyökérkezelni kellett 5-6 darabot és egyet kihúzni. Persze nem 100% hogy az adipex miatt, de nem hinném, hogy véletlenül kb egyszerre mentek volna tönkre a fogaim. Azóta is szenvedek velük, többet már háromszor kellett gyökérkezelni. Ezek alapján ezt semmiképp sem ajánlom. Tudom most azt gondoljátok, hogy tiszta bolond voltam, de ezt csak az értheti aki átélte már ezt a megfelelési kényszert. Most próbálom a Hoodiat, mert hogy ez természetesen, eddig egész jó, kicsit lightos de nem is baj, legalább tudok enni, de vissza is tudom fogni magam.
2012. jan. 28. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!