Adipex vagy Hoodia? Tapasztalokat várnék. Kérem, hogy csak írjon, aki próbálta.
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mikor, hogyan, és mitől szeretne lefogyni. Igen is vannak olyan emberek, olyan testalkattal, akiknek sajnos semmi nem használ sehogy sem, és a végletekig elmennek, csak, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Ebben nincs semmi rossz, hiszen emberek vagyunk. Megszeretnénk felelni másoknak, a férjünknek/feleségünknek, és persze magunknak is.
Én 86 kilóval mentem szülni 2010 októberében. Most 2011 júliusban 64 kiló vagyok, már több mint 2 hónapja ennyi vagyok, de nem ez a fontos. Lefogytam sokat akaraterőből, tartottam egy kis szünetet, mert a TERMÉSZETES FOGYÁST is megérezte a szervezetem, pedig nem vagyok beteges. És ,,elkényelmesedtem". Sajnos akár mennyire AKAROM már nem megy úgy a fogyókúra amennyire kellene, hogy menjen, pedig akarat erőm is van hozzá.
Mondhattok gyengének, vagy puhánynak, nem fog érdekelni, de tiszteljük már annyira a másikat, hogy elfogadjuk a döntését.
Ismeretlenül kritizáljátok egymást, azt sem tudod ki ül a másik gép előtt, nem ismered a múltját, a jelenjét, és ha már nem tudsz ide értelmes dolgot írni, akkor ahelyett, hogy másokat megbántasz, inkább csöndesen lépj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!