Ezt probálta már valaki? Vagy valami hasonlot? Tényleg segithet éhségrohamok ellen?
Egyél rendesen kiegyensúlyozottan 3 óránként,aztán nem lesz rohamod.
Semmi nem támasztja alá,hogy ez a termék működne.Mondjuk linkelhettek volna valami kísérletet,hogy 10 malaccal etették 3 hónapig és a sertéseknek elment az étvágya,vagy valami.
Figyelj, ennyi penzert inkabb vasarolj szoja babot es magokat, a negyed arabol is kijossz es egeszseges, es tudod azt, hogy valojaban mit eszel meg, mivel a kapszulaban nem tudni, hogy igazabol mi van, s miben art a szervezetednek.
En a szoja babot ledaralom es a lisztbol 1 ev.kanallal teszek az italomba. /gy.novenytea,zoldsegle,gy.le/
Fogyasszal mezeizsurlo es csalanteat, de ehgyomorra pl. ezek segitenek, mivel vizhajto hatasuk van, s a felesleges viz tavozni fog a szervezetedbol.
Naponta fogyassz el 1 almat legalabb, de ha teheted, akkor figyelj arra, hogy vitamindusan etkezzel. Keruld a nehez eteleket. Nagyon jo a barna rizs, lencse. Ezekbol lehet levest kesziteni, amit tele raksz zodseggel pl. igy mar kapsz egy vitamindus menut is. Haztartasi kekszet egyel, s igyal teat.
Ezek nem fognak hizlalni.
Én hasonlót szedek, és jó. Persze nem ilyen drága izét, hanem patikában kapható cuccot.
Egyébként nem is fogyókúra miatt kezdtem el szedni, hanem mert lassú az anyagcserém és az orvosom mondta, hogy szedjek ilyet, mert a rostok segítik. Aztán olvastam, hogy étkezés előtt fogyasztva csökkenti az éhségérzetet. Akkor meg miért ne szedjem úgy? :)
Valószínűleg az általad linkelt dolog is ugyanezt tudja. Csak kitaláltak egy dumát hozzá, amivel tizenháromszoros áron tudják eladni :D
Pedig ugyanaz :) Úgyhogy én ajánlom ezt, bármelyik gyógyszertárban megkapod 500 Ft-ért, tutira nem árt, és ugyanazt tudja :)
Ha gyors az anyagcseréd, akkor viszont nem annyira ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!