Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Reductilt tényleg csak...

A Reductilt tényleg csak orvos írhatja fel?

Figyelt kérdés
Ez csak az étvágyat segít csökkenteni, vagy valamiképp az anyagcserét is fokozza?
2009. márc. 16. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Igen, elvileg csak ő írhatná fel! Ez ugyanis gyógyszer, aminek lehetnek mellékhatásai. Aki meg olyan hülye, hogy midnenféle orvosi/gyógyszerészi kontrol nélkül szedi, az meg is érdemli, hogyha valami baja lesz tőle...

Az anyagcserét is gyorsítja némileg.

2009. márc. 16. 13:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak azért kérdeztem, mert már felírta, és holnap kiváltom, csak azt akartam tudni, hogy a következőt is fel kell e íratnom! Nem szedném orvosi ellenőrzés nélkül, mivel cukorbeteg vagyok, és a vérnyomásom is 170/90.
2009. márc. 16. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szedem a Reductil párját a Lindaxát, és azt javaslom, mivel a kolléganőm rosszul lett tőle (vérnyomás problémával küzd), hogy minden nap ellenőrizd a vérnyomásodat meg a cukorszintet. Nekem megemelte enyhén a vérnyomásomat, de néha úgy érzem, kiugrik a szívem, pedig ebből a szempontból "egésséges vagyok". Amúgy Isten áldja, aki megalkotta ezt a gyógyszert, mert visszadta a reményt, és tényleg hatásos. :-)

2009. márc. 21. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. márc. 21. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Elöbb csinálj meg minden vizsgálatot hogy teljesen egészséges vagy e mert egy ismerösömet megmütötték és másnap olyan mellékhatásokat okozott a reductil hogy meghallt.És amugy csak egy sima rutinmütét volt.Nagyon vigyázz vele én is akartam szedni de ezek után nem mertem.
2009. márc. 25. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Én nem készülök műtétre, se semmi ilyesmire, de tény, hogy egy teljes kivizsgálás nem ártana. Azok után meg, amit írtál, főleg. Köszi a figyelmeztetést!
2009. márc. 27. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!