Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hány gramm L-karnitin max ami...

Hány gramm L-karnitin max ami bevihető a szervezebe torna előtt? Vmi más ilyen hatékony zsírégető van, amivel kombinálható?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyan kiszerelést válassz, amiben egy adagban minimum 1 gramm karnitin van. Lehet kapszulás vagy folyékony is. Edzés előtt fél órával szedj be 1-2 grammot. Nincs időkorláthoz kötve a szedése.

A hatás jelentkezése 90%-ban a diétától függ minden, rajtad áll vagy bukik!!

2011. máj. 13. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
500-1000 mg edzésenként
2011. máj. 13. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Az L-karnitin csak abban segítenek, hogy adott esetben, a szerencséseknél, gyorsítják a zsírégetés folyamatát. Ha az alapvető étrend és mozgás nincs meg, akkor önmagukban a zsírégetők kevés hatással vannak.
2011. máj. 13. 13:53
 5/8 anonim válasza:

semmiképp sem érdemes 2000 mg-nál többet bevenni. szakvéleményekben olvastam, azzal indokolják, hogy feleslegesen terheli a szervezetet az ennél nagyobb dózis.

én fél éve használom súlyzós és kardio edzésekhez, heti 2x-3x. edzés előtt minimum fél órával veszem be, 1000 mg-ot, vagy rágótabletta, vagy granulátum formájában :)

2011. máj. 18. 15:05
 6/8 anonim válasza:

előző vagyok :)

igen, tényleg fontos hozzátenni, hogy a rengeteg mozgás az alapvető feltétel a használatánál.

én azzal tudnám szemléletesen magyarázni a hasznát, hogy csak az l-karnitinnel sikerült kb 2 hónap alatt kidolgozni kockásra a hasam (80 kg vagyok), az alapvető sportos testalkat kialakításában csak az edzés segít :)

2011. máj. 18. 15:08
 7/8 anonim válasza:

Hát zsírégetőnek nem mondanám. :) Bár tényleg így hirdetik. Én sportolás (pl konditerem, futás, insanity) előtt 30 perccel szoktam bevenni egy kapszulát. Így tovább bírom, viszont jobban izzadok. Elvileg az izmokat regenerálja, és ezáltal a szervezetünk könnyebben égeti a zsírt. Hát rajtam van még pár kg felesleg.. :D

A konditermekben kb 2000-2500 mg-ot ajánlanak. Szerintem bőven elég az 1000-1500. Nem kell még jobban megterhelni a szervezetet. :)

Sportolás mellett nagyon fontos, hogy ha elégettél kb 4-600 kalóriát, akkor utána ne edd meg a dupláját. :) Inkább igyál egy fehérjés turmixot.

Itt találsz még zsírégetőket:

[link]

2011. máj. 19. 11:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!