Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit szóltok az almaecethez és...

Mit szóltok az almaecethez és a mézhez?

Figyelt kérdés
hallottam hogy az almaecet és a méz fogyaszt. vagyis zsírégető hatású. szerintetek igaz
2011. máj. 8. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:

almaecet: NEM! csak gyomorfekélyt okoz

méz: ha 100g cukor helyett 20g mézet eszel, igen, az haladás. de a méz tömény CUKOR, magában mégis hogy fogyasztana?

2011. máj. 8. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nehogy elhidd már..

Hol maradt a józan eszed??

2011. máj. 8. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
jó lesz salátaöntetnek :D
2011. máj. 8. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Több ismerősömnek is bevált. Különben is egészséges,akkor is,ha nem akarsz fogyni.

Azonfelül sokkal olcsóbb,és egészségesebb,mint a sok "csodaszer",amit ajánlanak.

2011. máj. 8. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
az almaecet egészséges? kacag a májam...
2011. máj. 8. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:

A mézben elég sok kalória van... egészséges és jobb, mint a sima cukor, de nem éppen fogyókúrás étel.

Az almaecetet meg magában nem érdemes inni, mert használni nem használ (kamaszkoromban sok mindent kipróbáltam - ezt is), viszont ha érzékeny a gyomrod, akkor annak alaposan betesz. Salátához jó. :)

2011. máj. 8. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
próbáld csak ki és majd gyere vissza ide 2 hónap múlva :D kétlem hogy ettől fogynál egy dekát is.
2011. máj. 8. 16:02
 8/9 Papp Brigi válasza:

Nos, az almaeccettel kapcsolatban személyes tapasztalatom van!

35 kilót fogytam a segítségével. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, sem gyomorfekélyem nem lett, se a savamat nem befolyásolta...Most is csinálok időnként egy-egy kúrát! :)

2011. máj. 19. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
és a fogaid hogy vannak? ;)
2011. máj. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!